reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

U mnie dziś @. Tak że teraz mam czas na rehabilitację i po niej zaczniemy działać 🙂 u Nas to próbujemy 5 dni przed owulacja bo mi ginekolog powiedziała że przed owulacja są dziewczynki.. a ja mam 3 chłopaków.. pewnie to tylko takie gadanie ale kto wie..
No ja niestety nie pocieszę, ale u nas sie nie sprawdzilo i z owulacji mamy dziewczyne 🤭

reklama
Są tu jakieś fitstaraczki? Macie do polecenia jakieś fajne i dobre gumy oporowe, które nie będą się zwijać? Bo jak wczoraj swoimi gumami z dechnatlonu rzuciłam o podłogę to do dzisiaj nie mam cierpliwości ich podnosić :D
No i standardowo - nie za miliony ;)
Jak zapytam Starszego czy jest ze swoich zadowolonych i czy mi się zwijały czy nie, to może będę miała do polecenia 😉 on w sumie kupował bezpośrednio u fizjoterapełtki.

Są tu jakieś fitstaraczki? Macie do polecenia jakieś fajne i dobre gumy oporowe, które nie będą się zwijać? Bo jak wczoraj swoimi gumami z dechnatlonu rzuciłam o podłogę to do dzisiaj nie mam cierpliwości ich podnosić :D
No i standardowo - nie za miliony ;)
ja mam z blackroll już 5 lat i są nie do zajechania. Nie są super tanie ale może teraz na Black Friday gdzieś na Amazon np uda się je taniej znaleźć

Masz materiałowe czy gumowe? I jak ze zwijaniem?
materiałowe, nawet nie wiem czy oni produkują gumowe. Zupełnie nie mam problemu ze zwijaniem.Sa też bardzo wytrzymałe. Ja mam zestaw takich 3 (pomarańczowa, zielona i niebieska), najsłabszej używam na ręce, zielonej na nogi a niebieska kiedyś była w użyciu a teraz się kurzy 😁 napieprzalam kiedyś cały czas programy Lewandowskiej z nimi i są niezajechane

Słyszałam też że Agata Zajac wyprodukowała z forceband jakieś gumy które mają się nie zwijać. Tych nie wypróbowałam ale Agacie ogólnie wierzę 👌🏻

reklama
Do góry