reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Są tu jakieś fitstaraczki? Macie do polecenia jakieś fajne i dobre gumy oporowe, które nie będą się zwijać? Bo jak wczoraj swoimi gumami z dechnatlonu rzuciłam o podłogę to do dzisiaj nie mam cierpliwości ich podnosić :D
No i standardowo - nie za miliony ;)

Ja polecam z Deep breath Gumy materiałowe. Sztosik i się nie zwijają
Tylko ja nie fit staraczka i nie katuje ich za często 😂

Chiński kalendarz płci 🙈 mi się nie sprawdził
To ja jestem zaprzeczeniem wszystkich teorii 😁 z resztą ja nawet w przesądy nie wierzę i jakoś u mnie się nie sprawdzają 😉 ale opowiem Wam śmieszna sytuację z ostatnich tygodni. Ogólnie w życiu przeszło mi przez drogę wiele czarnych kotów i jakoś pecha nie przynosiły. Starszy za to już wierzy w takie głupoty i ostatnio idziemy sobie na spacer, a tu kot czarny będzie przechodził nam drogę 🙈 Mówię do Starszego, że będzie mieć pecha i zaczynam się z niego śmiać na całego. Kot nagle jakby dostał strzał i zawrócił 😂 no i mężu nie mial pecha 🤣🤣

Ostatnia edycja:
@nikaplis jak tam wczoraj na wizycie?
o kochana dziękuję że pytasz, siedziałam cicho bo mam dostać dokładny raport i wtedy chciałam uderzyć z pytaniami.

Ogólnie "nic nie widać niepokojącego" i że dokładny opis obrazu będzie u mojego lekarza w przeciagu 4dni. Jedyne czego się dowiedziałam to że endometrium jakieś 9mm. Czy to ok na jakieś 6dni po owulacji? 🙏

To ja jestem zaprzeczeniem wszystkich teorii 😁 z resztą ja nawet w przesądy nie wierzę i jakoś się u mnie jej sprawdzają 😉 ale opowiem Wam śmieszna sytuację z ostatnich tygodni. Ogólnie w życiu przeszło mi przez drogę wiele czarnych kotów i jakoś pecha nie przynosiły. Starszy za to już wierzy w takie głupoty i ostatnio idziemy sobie na spacer, a tu kot czarny będzie nam przechodził nam drogę. Mówię do Starszego, że będzie mieć pecha i zaczynam się z niego śmiać na całego. Kot nagle jakby dostał strzał i zawrócił 😂 no i mężu nie mial pecha 🤣🤣
Ja to jestem podobnie jak Twój mąż... niby człowiek wie, że to przesądy ale jakoś tak chcąc nie chcąc jak się później coś nie uda to jest na co zwalić 😅

Pewnie na bazie tego kalendarza chińskiego. Te metody wszystkie są śmieszne, bo zawsze się znajdzie ktoś komuś się to sprawdzi bo nadal to zawsze 50% szansy na sukces :D
Mi się sprawdziło na podstawie tego kalendarza chińskiego 😂
Niestety tak 😁 chociaż mi się sprawdziło że sex przed owu - dziewczynka a sex w owu - chłopiec.
U mnie to samo 😆 Sex 12 godzin po pozytywnym teście owu i jeb facet🙈 ale wiadomo-zawsze jest 50/50 😊

reklama
o kochana dziękuję że pytasz, siedziałam cicho bo mam dostać dokładny raport i wtedy chciałam uderzyć z pytaniami.

Ogólnie "nic nie widać niepokojącego" i że dokładny opis obrazu będzie u mojego lekarza w przeciagu 4dni. Jedyne czego się dowiedziałam to że endometrium jakieś 9mm. Czy to ok na jakieś 6dni po owulacji? 🙏
Ja miałam 10mm i usłyszałam że jest wystarczające więc myślę że u Ciebie też jest ok 🙂

Do góry