reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

U mnie dziś @. Tak że teraz mam czas na rehabilitację i po niej zaczniemy działać 🙂 u Nas to próbujemy 5 dni przed owulacja bo mi ginekolog powiedziała że przed owulacja są dziewczynki.. a ja mam 3 chłopaków.. pewnie to tylko takie gadanie ale kto wie..
No ja niestety nie pocieszę, ale u nas sie nie sprawdzilo i z owulacji mamy dziewczyne 🤭

reklama
Są tu jakieś fitstaraczki? Macie do polecenia jakieś fajne i dobre gumy oporowe, które nie będą się zwijać? Bo jak wczoraj swoimi gumami z dechnatlonu rzuciłam o podłogę to do dzisiaj nie mam cierpliwości ich podnosić :D
No i standardowo - nie za miliony ;)
Jak zapytam Starszego czy jest ze swoich zadowolonych i czy mi się zwijały czy nie, to może będę miała do polecenia 😉 on w sumie kupował bezpośrednio u fizjoterapełtki.

Są tu jakieś fitstaraczki? Macie do polecenia jakieś fajne i dobre gumy oporowe, które nie będą się zwijać? Bo jak wczoraj swoimi gumami z dechnatlonu rzuciłam o podłogę to do dzisiaj nie mam cierpliwości ich podnosić :D
No i standardowo - nie za miliony ;)
ja mam z blackroll już 5 lat i są nie do zajechania. Nie są super tanie ale może teraz na Black Friday gdzieś na Amazon np uda się je taniej znaleźć

Masz materiałowe czy gumowe? I jak ze zwijaniem?
materiałowe, nawet nie wiem czy oni produkują gumowe. Zupełnie nie mam problemu ze zwijaniem.Sa też bardzo wytrzymałe. Ja mam zestaw takich 3 (pomarańczowa, zielona i niebieska), najsłabszej używam na ręce, zielonej na nogi a niebieska kiedyś była w użyciu a teraz się kurzy 😁 napieprzalam kiedyś cały czas programy Lewandowskiej z nimi i są niezajechane

Słyszałam też że Agata Zajac wyprodukowała z forceband jakieś gumy które mają się nie zwijać. Tych nie wypróbowałam ale Agacie ogólnie wierzę 👌🏻

reklama
Do góry