Kosinka94
Moderator
Każda tu jest z tego powodu, ale nie bałaś się że dasz radę? No bo wiesz już masaż problem z mobilnościąPriorytetem było dziecko. Nie ma dziecka to zostało kolano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każda tu jest z tego powodu, ale nie bałaś się że dasz radę? No bo wiesz już masaż problem z mobilnościąPriorytetem było dziecko. Nie ma dziecka to zostało kolano
Przy takim spadku temperatury? A owulka nie jest przy skoku temperatury? 27 dc miałam właśnie duży spadekJak dla mnie to wg tego wykresu owulacja mogła być w okolicach 27 DC (czyli gdzieś 9 listopada).
Poza tym to nie możliwe, przecież byłam u ginekologa w 26 dc i mówiła że jest ciałko żółte owulacja już była. Zapomniałam napisaćJak dla mnie to wg tego wykresu owulacja mogła być w okolicach 27 DC (czyli gdzieś 9 listopada).
Współczuję sytuacji Oby się jednak udało uratować jajowód ale ostatecznie bez jednego można zajść w ciążę.Moje testy LH pozytywne - aż bordowe
Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona
Podczas owulacji często jest spadek temperatury i na drugi dzień skokPrzy takim spadku temperatury? A owulka nie jest przy skoku temperatury? 27 dc miałam właśnie duży spadek
A to ile masz faze lutealną? Jak owu miałaś według tego co piszesz 30.10 a okres się spóźnia 4 dni to wychodzi taka na styk prawidłowości 10 dni.29.10 lub 30.10. to był 16 lub 17 dc. Tak podejrzewam, chodź potem śluz płodny przydarzył się 2.11 więc już totalnie zgłupiałam
Ale to dalej nie możliwe żeby wtedy była owulacja bo 26dc miałam monitoring i było już po owulacjiWspółczuję sytuacji Oby się jednak udało uratować jajowód ale ostatecznie bez jednego można zajść w ciążę.
Podczas owulacji często jest spadek temperatury i na drugi dzień skok
A no to bardzo ważny szczegół dlaczego zaczęłaś mierzyć tempke dopiero w 21 dc? Owulacji z wykresu mozna doszukiwać się po skoku tempki w górę, który często występuje po spadku. Temperatura w pierwszej fazie cyklu powinna być na niższych wartościach niż po owu. Jesteś pewna ze te dwa pierwsze pomiary były mierzone zgodnie z zasadami?Poza tym to nie możliwe, przecież byłam u ginekologa w 26 dc i mówiła że jest ciałko żółte owulacja już była. Zapomniałam napisać
Piernik staropolski z moje wypiekiJak są tematy kulinarne. To ja poproszę o sprawdzony przepis na piernik bo tu już chyba trzeba nastawiac. A nigdy nie robiłam,A w tym roku bym chciała spróbować
Nie mierzyłam wcześniej bo bardzo mnie to stresowało. Kiedyś mierzyłam chyba w grudniu tamtego roku od początku do końca (wklejam wykres). Potem przydarzyła się ciaza pozamaciczna i od tamtej pory nie mierzyłam, jak mówie, bardzo mnie to stresuje. Zaczęłam mierzyć po możliwej owulacji z czystej ciekawości. Ale teraz znowu mam z tym mierzeniem stresa ze jakieś dziwne pomiary wychodzą i chyba wolę nie wiedzieć jaką mam tempA no to bardzo ważny szczegół dlaczego zaczęłaś mierzyć tempke dopiero w 21 dc? Owulacji z wykresu mozna doszukiwać się po skoku tempki w górę, który często występuje po spadku. Temperatura w pierwszej fazie cyklu powinna być na niższych wartościach niż po owu. Jesteś pewna ze te dwa pierwsze pomiary były mierzone zgodnie z zasadami?