Przykro mi z tego powodu co Ci się przytrafiło bardzo mi przykro bo niestety wiem co to za okropny ból. A wracając do męża to troszkę mnie pocieszyłaś tym że wrocil do sportu ja mam nadzieję że te moje kolano też wróci do normalnosci bo troszkę utrudnia mi życie..Przykro mi. Mąż miał 2 lata temu operację na więzadła krzyżowe w Kielcach i wrócił do sportu. Ja chcę żeby mnie ten sam lekarz operował. U mnie chodzi o mflp więc całe kolano będą rozcinać. Ten doktorek głównie sportowców bierze, ale już z nim gadałam i miałam się stawić jak karmić przestanę no cóż. Los zdecydował że będzie szybciej
reklama
Viki5588
Aktywna w BB
Chyba ze owulka się przesunęła już całkiem. W 12dc byłam u ginekologa i był pęcherzyk 13mm.Jeszcze do wczoraj tak. Dziś rano nie miałam czasu. Zazwyczaj przed @ mam 36,9 nagle spada mi do 36,7 następny dzień 36,6 i na następny dzień dostaje @. I taka też temp. była w 27dc dokładnie 36,67. Myślałam że na drugi dzień już będzie @ ale temp. wzrosła i się utrzymywała na ok 36,74 - 36,77 wczoraj 36,85. Wklejam wykres z tego cyklu. Nie we wszystkie dni od początku mierzyłam.
Żołna
Fanka BB :)
Niestety ale kolana rzutują na wszystko. Mnie najbardziej trafia jak muszę coś z dolnych szafek wyciągnąć bo nie mogę normalnie klęknąć ani kucnąć, tylko muszę tyłkiem na podłogę klapnąć teraz muszę się po prostu wybrać do doktorka i powiedzieć żeby mnie na listę operacji wciągnął ehPrzykro mi z tego powodu co Ci się przytrafiło bardzo mi przykro bo niestety wiem co to za okropny ból. A wracając do męża to troszkę mnie pocieszyłaś tym że wrocil do sportu ja mam nadzieję że te moje kolano też wróci do normalnosci bo troszkę utrudnia mi życie..
Pierwsze 🥰
No w moim przypadku już tam chyba 3 miesiąc mamMi się zdarzały takie 2 dniowe jak kot napłakał, a też przeważnie 4-5 dni miałam. Oczywiście po takim 2 dniowym robiłam jeszcze testy z nadzieją że to implantacyjne było
Przykro mi z tego powodu co Ci się przytrafiło bardzo mi przykro bo niestety wiem co to za okropny ból. A wracając do męża to troszkę mnie pocieszyłaś tym że wrocil do sportu ja mam nadzieję że te moje kolano też wróci do normalnosci bo troszkę utrudnia mi życiePrzykro mi. Mąż miał 2 lata temu operację na więzadła krzyżowe w Kielcach i wrócił do sportu. Ja chcę żeby mnie ten sam lekarz operował. U mnie chodzi o mflp więc całe kolano będą rozcinać. Ten doktorek głównie sportowców bierze, ale już z nim gadałam i miałam się stawić jak karmić przestanę no cóż. Los zdecydował że będzie szybciej
Niestety ale kolana rzutują na wszystko. Mnie najbardziej trafia jak muszę coś z dolnych szafek wyciągnąć bo nie mogę normalnie klęknąć ani kucnąć, tylko muszę tyłkiem na podłogę klapnąć teraz muszę się po prostu wybrać do doktorka i powiedzieć żeby mnie na listę operacji wciągnął eh
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ja obiecałam domowego drwala mężowi w weekend. Bo ten dalej się diety trzyma.Dobra przyznać się, która już drwala wciągnęła? my chyba zaraz coś zamówimy, żeby frytki zakręcone dobrać
Chociaż coś go łamie, bo powiedział dziś coś o drwalu w max Burger
Po artroskopii wraca się do sprawności od 6-12 miesięcy dużo trzeba ćwiczyć w domu i zaopatrzyć się w pokłady cierpliwości.Przykro mi z tego powodu co Ci się przytrafiło bardzo mi przykro bo niestety wiem co to za okropny ból. A wracając do męża to troszkę mnie pocieszyłaś tym że wrocil do sportu ja mam nadzieję że te moje kolano też wróci do normalnosci bo troszkę utrudnia mi życie..
Tego ostatniego niestety nie sprzedają nigdzie.
Viki5588
Aktywna w BB
Byłam na monitoringu w 12dc miałam pęcherzyk 13mm. Współżyliśmy co dwa dni od zakończenia okresu do 23 dnia cyklu.a kontrolowalas testami czy temperatura?
Powiem szczerze że przed operacja nie miałam takiego problemu od czasu do.czasu bolało kolano ale to naprawdę minimalnie ale lekarz ortopeda kazał operować bo może w każdej chwili mi się kolano zblokować teraz trochę żałuję że sie zdecydowalam może po tej rehabilitacji będzie lepiej no cóż zobaczymy
Avy
Ja robiłam kiedyś domowego drwala i wyszedł czaderski. Chłop do dzisiaj wspomina jako jedno z lepszych dańJa obiecałam domowego drwala mężowi w weekend. Bo ten dalej się diety trzyma.
Chociaż coś go łamie, bo powiedział dziś coś o drwalu w max Burger
reklama
Żołna
Trzymam kciuki żeby była poprawa. Ja nie mam wyjścia i muszę się operować. Inaczej stracę umiejętność poruszania po schodachPowiem szczerze że przed operacja nie miałam takiego problemu od czasu do.czasu bolało kolano ale to naprawdę minimalnie ale lekarz ortopeda kazał operować bo może w każdej chwili mi się kolano zblokować teraz trochę żałuję że sie zdecydowalam może po tej rehabilitacji będzie lepiej no cóż zobaczymy