Kosinka94
Moderator
Każda tu jest z tego powodu, ale nie bałaś się że dasz radę? No bo wiesz już masaż problem z mobilnościąPriorytetem było dziecko. Nie ma dziecka to zostało kolano![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każda tu jest z tego powodu, ale nie bałaś się że dasz radę? No bo wiesz już masaż problem z mobilnościąPriorytetem było dziecko. Nie ma dziecka to zostało kolano![]()
Przy takim spadku temperatury? A owulka nie jest przy skoku temperatury? 27 dc miałam właśnie duży spadekJak dla mnie to wg tego wykresu owulacja mogła być w okolicach 27 DC (czyli gdzieś 9 listopada).
Poza tym to nie możliwe, przecież byłam u ginekologa w 26 dc i mówiła że jest ciałko żółte owulacja już była. Zapomniałam napisaćJak dla mnie to wg tego wykresu owulacja mogła być w okolicach 27 DC (czyli gdzieś 9 listopada).
Współczuję sytuacjiMoje testy LH pozytywne - aż bordowe
Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona![]()
Podczas owulacji często jest spadek temperatury i na drugi dzień skokPrzy takim spadku temperatury? A owulka nie jest przy skoku temperatury? 27 dc miałam właśnie duży spadek
A to ile masz faze lutealną? Jak owu miałaś według tego co piszesz 30.10 a okres się spóźnia 4 dni to wychodzi taka na styk prawidłowości 10 dni.29.10 lub 30.10. to był 16 lub 17 dc. Tak podejrzewam, chodź potem śluz płodny przydarzył się 2.11 więc już totalnie zgłupiałam![]()
Ale to dalej nie możliwe żeby wtedy była owulacja bo 26dc miałam monitoring i było już po owulacjiWspółczuję sytuacjiOby się jednak udało uratować jajowód ale ostatecznie bez jednego można zajść w ciążę.
Podczas owulacji często jest spadek temperatury i na drugi dzień skok![]()
A no to bardzo ważny szczegółPoza tym to nie możliwe, przecież byłam u ginekologa w 26 dc i mówiła że jest ciałko żółte owulacja już była. Zapomniałam napisać![]()
Piernik staropolski z moje wypiekiJak są tematy kulinarne. To ja poproszę o sprawdzony przepis na piernikbo tu już chyba trzeba nastawiac. A nigdy nie robiłam,A w tym roku bym chciała spróbować
![]()
Nie mierzyłam wcześniej bo bardzo mnie to stresowało. Kiedyś mierzyłam chyba w grudniu tamtego roku od początku do końca (wklejam wykres). Potem przydarzyła się ciaza pozamaciczna i od tamtej pory nie mierzyłam, jak mówie, bardzo mnie to stresuje. Zaczęłam mierzyć po możliwej owulacji z czystej ciekawości. Ale teraz znowu mam z tym mierzeniem stresa ze jakieś dziwne pomiary wychodzą i chyba wolę nie wiedzieć jaką mam tempA no to bardzo ważny szczegółdlaczego zaczęłaś mierzyć tempke dopiero w 21 dc? Owulacji z wykresu mozna doszukiwać się po skoku tempki w górę, który często występuje po spadku. Temperatura w pierwszej fazie cyklu powinna być na niższych wartościach niż po owu. Jesteś pewna ze te dwa pierwsze pomiary były mierzone zgodnie z zasadami?
![]()