reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

U mnie w okolicy nie ma drwala, jest Rębacz
Screenshot_20231115-222045.png

reklama
Ja to nie umiem w testy owu, wszystko mi wychodzą blade, nic nie ciemnieją (próbowałam póki co facelle zanim dojdą zamówione). Dzisiaj udało mi się dostać do ginekologa i pęcherzyk 20mm :O A dopiero 13dc. Dodatkowo nie wyklucza, że była owu z drugiego jajnika już w tym cyklu, bo jest płyn, ale jeszcze nie było ciałka żółtego. Może chociaż mierzenie temp mi coś pokaże :D
Masz jakąś stymulację, czy takie mnogie owulacje są u Ciebie normą?

Miałam wcześniej ustaloną wizytę na piątek, może się wybrać, niech gin sprawdzi?
Ja miałam w zaleceniach ze szpitala, że jeśli pojawi się nagle większe krwawienie to mam niezwłocznie udać się do szpitala.
U mnie bóle były od 2 do 5 dnia po zabiegu - bolało mnie na tyle, że nie moglam tego bólu zadnymi tabletkami zabić. Dużo leżałam i przeszło, ale u mnie nie było jakoś dużo krwi.

reklama
Do góry