Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bierzesz leki stymulujące?No w moim przypadku już tam chyba 3 miesiąc mam
Dawałaś ten ser panierowany? Jak tak to z czego robiłaś? Serki topione czy camembert?
Dawałam camembert panierowany.A przepis jakiś masz? Może sprobuje bo ten z maca jest okropny dla mnie
Masz jakąś stymulację, czy takie mnogie owulacje są u Ciebie normą?Ja to nie umiem w testy owu, wszystko mi wychodzą blade, nic nie ciemnieją (próbowałam póki co facelle zanim dojdą zamówione). Dzisiaj udało mi się dostać do ginekologa i pęcherzyk 20mm :O A dopiero 13dc. Dodatkowo nie wyklucza, że była owu z drugiego jajnika już w tym cyklu, bo jest płyn, ale jeszcze nie było ciałka żółtego. Może chociaż mierzenie temp mi coś pokaże
Bez stymulacji, nie robiłam monitoringu do tej pory także ciężko powiedzieć. brałam NAC 3-7dc, ale nie wiem na ile to mogło mieć wpływMasz jakąś stymulację, czy takie mnogie owulacje są u Ciebie normą?
Ja miałam w zaleceniach ze szpitala, że jeśli pojawi się nagle większe krwawienie to mam niezwłocznie udać się do szpitala.Miałam wcześniej ustaloną wizytę na piątek, może się wybrać, niech gin sprawdzi?
To był zły pomysł, wejść na forum o tej godzinie…..Dawałam camembert panierowany.
Tutaj macie przepis:Od razu uprzedzam, że babka jest wyjątkowo irytująca