reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Niestety ale kolana rzutują na wszystko. Mnie najbardziej trafia jak muszę coś z dolnych szafek wyciągnąć bo nie mogę normalnie klęknąć ani kucnąć, tylko muszę tyłkiem na podłogę klapnąć 🤦 teraz muszę się po prostu wybrać do doktorka i powiedzieć żeby mnie na listę operacji wciągnął eh 😔
Kurcze to nie dobrze. Jak dla mnie kolano powinno być Twoim priorytetem.

A jeszcze się Was zapytam. Jest sens jutro betę robić? Czy jeszcze poczekać? Miałam robić przed piątkową wizytą, ale też nie było w planach szpitala 😔

Niestety nie mam nikogo takiego kto jest wtajemniczony w sprawę. Cieszę się że dostałam zwolnienie i nie musiałam od razu do pracy wracać, bo wiem że psychicznie nie dałabym rady. A teraz to widzę, że fizycznie też nie 🤦
W takim razie odpoczynek, witaminy, żelazo i elektrolity 😘 powolutku fizycznie dojdziesz do siebie

Jak są tematy kulinarne. To ja poproszę o sprawdzony przepis na piernik 🙂 bo tu już chyba trzeba nastawiac. A nigdy nie robiłam,A w tym roku bym chciała spróbować 😁

reklama
Jeszcze do wczoraj tak. Dziś rano nie miałam czasu. Zazwyczaj przed @ mam 36,9 nagle spada mi do 36,7 następny dzień 36,6 i na następny dzień dostaje @. I taka też temp. była w 27dc dokładnie 36,67. Myślałam że na drugi dzień już będzie @ ale temp. wzrosła i się utrzymywała na ok 36,74 - 36,77 wczoraj 36,85. Wklejam wykres z tego cyklu. Nie we wszystkie dni od początku mierzyłam.
Jak dla mnie to wg tego wykresu owulacja mogła być w okolicach 27 DC (czyli gdzieś 9 listopada).

Do góry