reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Niestety ale kolana rzutują na wszystko. Mnie najbardziej trafia jak muszę coś z dolnych szafek wyciągnąć bo nie mogę normalnie klęknąć ani kucnąć, tylko muszę tyłkiem na podłogę klapnąć 🤦 teraz muszę się po prostu wybrać do doktorka i powiedzieć żeby mnie na listę operacji wciągnął eh 😔
Kurcze to nie dobrze. Jak dla mnie kolano powinno być Twoim priorytetem.

A jeszcze się Was zapytam. Jest sens jutro betę robić? Czy jeszcze poczekać? Miałam robić przed piątkową wizytą, ale też nie było w planach szpitala 😔

Niestety nie mam nikogo takiego kto jest wtajemniczony w sprawę. Cieszę się że dostałam zwolnienie i nie musiałam od razu do pracy wracać, bo wiem że psychicznie nie dałabym rady. A teraz to widzę, że fizycznie też nie 🤦
W takim razie odpoczynek, witaminy, żelazo i elektrolity 😘 powolutku fizycznie dojdziesz do siebie

Jak są tematy kulinarne. To ja poproszę o sprawdzony przepis na piernik 🙂 bo tu już chyba trzeba nastawiac. A nigdy nie robiłam,A w tym roku bym chciała spróbować 😁

reklama
Jeszcze do wczoraj tak. Dziś rano nie miałam czasu. Zazwyczaj przed @ mam 36,9 nagle spada mi do 36,7 następny dzień 36,6 i na następny dzień dostaje @. I taka też temp. była w 27dc dokładnie 36,67. Myślałam że na drugi dzień już będzie @ ale temp. wzrosła i się utrzymywała na ok 36,74 - 36,77 wczoraj 36,85. Wklejam wykres z tego cyklu. Nie we wszystkie dni od początku mierzyłam.
Jak dla mnie to wg tego wykresu owulacja mogła być w okolicach 27 DC (czyli gdzieś 9 listopada).

Do góry