reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Przykro mi. Mąż miał 2 lata temu operację na więzadła krzyżowe w Kielcach i wrócił do sportu. Ja chcę żeby mnie ten sam lekarz operował. U mnie chodzi o mflp więc całe kolano będą rozcinać. Ten doktorek głównie sportowców bierze, ale już z nim gadałam i miałam się stawić jak karmić przestanę 🤦 no cóż. Los zdecydował że będzie szybciej 😢
Przykro mi z tego powodu co Ci się przytrafiło bardzo mi przykro bo niestety wiem co to za okropny ból. A wracając do męża to troszkę mnie pocieszyłaś tym że wrocil do sportu ja mam nadzieję że te moje kolano też wróci do normalnosci bo troszkę utrudnia mi życie..

reklama
Jeszcze do wczoraj tak. Dziś rano nie miałam czasu. Zazwyczaj przed @ mam 36,9 nagle spada mi do 36,7 następny dzień 36,6 i na następny dzień dostaje @. I taka też temp. była w 27dc dokładnie 36,67. Myślałam że na drugi dzień już będzie @ ale temp. wzrosła i się utrzymywała na ok 36,74 - 36,77 wczoraj 36,85. Wklejam wykres z tego cyklu. Nie we wszystkie dni od początku mierzyłam.
Chyba ze owulka się przesunęła już całkiem. W 12dc byłam u ginekologa i był pęcherzyk 13mm.

Przykro mi z tego powodu co Ci się przytrafiło bardzo mi przykro bo niestety wiem co to za okropny ból. A wracając do męża to troszkę mnie pocieszyłaś tym że wrocil do sportu ja mam nadzieję że te moje kolano też wróci do normalnosci bo troszkę utrudnia mi życie..
Niestety ale kolana rzutują na wszystko. Mnie najbardziej trafia jak muszę coś z dolnych szafek wyciągnąć bo nie mogę normalnie klęknąć ani kucnąć, tylko muszę tyłkiem na podłogę klapnąć 🤦 teraz muszę się po prostu wybrać do doktorka i powiedzieć żeby mnie na listę operacji wciągnął eh 😔

Przykro mi. Mąż miał 2 lata temu operację na więzadła krzyżowe w Kielcach i wrócił do sportu. Ja chcę żeby mnie ten sam lekarz operował. U mnie chodzi o mflp więc całe kolano będą rozcinać. Ten doktorek głównie sportowców bierze, ale już z nim gadałam i miałam się stawić jak karmić przestanę 🤦 no cóż. Los zdecydował że będzie szybciej 😢
Przykro mi z tego powodu co Ci się przytrafiło bardzo mi przykro bo niestety wiem co to za okropny ból. A wracając do męża to troszkę mnie pocieszyłaś tym że wrocil do sportu ja mam nadzieję że te moje kolano też wróci do normalnosci bo troszkę utrudnia mi życie
Niestety ale kolana rzutują na wszystko. Mnie najbardziej trafia jak muszę coś z dolnych szafek wyciągnąć bo nie mogę normalnie klęknąć ani kucnąć, tylko muszę tyłkiem na podłogę klapnąć 🤦 teraz muszę się po prostu wybrać do doktorka i powiedzieć żeby mnie na listę operacji wciągnął eh 😔

Dobra przyznać się, która już drwala wciągnęła? 🤣 my chyba zaraz coś zamówimy, żeby frytki zakręcone dobrać 😅
Ja obiecałam domowego drwala mężowi w weekend. Bo ten dalej się diety trzyma.
Chociaż coś go łamie, bo powiedział dziś coś o drwalu w max Burger 🍔😅
Po artroskopii wraca się do sprawności od 6-12 miesięcy :) dużo trzeba ćwiczyć w domu i zaopatrzyć się w pokłady cierpliwości.
Tego ostatniego niestety nie sprzedają nigdzie.

Powiem szczerze że przed operacja nie miałam takiego problemu od czasu do.czasu bolało kolano ale to naprawdę minimalnie ale lekarz ortopeda kazał operować bo może w każdej chwili mi się kolano zblokować teraz trochę żałuję że sie zdecydowalam może po tej rehabilitacji będzie lepiej no cóż zobaczymy

reklama
Powiem szczerze że przed operacja nie miałam takiego problemu od czasu do.czasu bolało kolano ale to naprawdę minimalnie ale lekarz ortopeda kazał operować bo może w każdej chwili mi się kolano zblokować teraz trochę żałuję że sie zdecydowalam może po tej rehabilitacji będzie lepiej no cóż zobaczymy
Trzymam kciuki żeby była poprawa. Ja nie mam wyjścia i muszę się operować. Inaczej stracę umiejętność poruszania po schodach 🤦

Do góry