reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Nie, tylko odebrałam dzieciaki z przedszkola i szkoły. Brzuch mnie zaczął boleć jak szłam z jednego miejsca w drugie. Od razu zimne poty oblały i znowu w krzyżu mnie boli eh 🤦 jestem nie do życia 🤦
Jak masz jakąś znajomą pielęgniarkę to niech Ci strzeli jakąś kroplówkę z elektrolitami i glukozę 🙂 mnie teściowa szprycowała 🙈 bo wróciłam do pracy dzień po wyjściu ze szpitala i dotarło do mnie, że mam ograniczenia i jednak jest się z czego składać🥺 po kroplówkach byłam mocniejsza

reklama
Cześć dziewczyny 😊 Wracam do was z dawką informacji 🤣 Wczoraj już padłam i nie miałam siły pisać (jestem obecnie w delegacji poza Polską). No więc, @ dalej nie ma, już 4 dzień spóźnienia. Wczoraj robiłam test z porannego moczu i negatywny. Dziś miałam targi i w razie czego zabezpieczyłam się tamponem jakby małpa nagle miała mnie zaskoczyć 🤣 no ale nic, jedyne co zauważyłam podczas wyjmowania to różowe kropelki jakby śluz wymieszany z krwią ale bardzo bardzo mało i różową, nie czerwona. Dodam, że cały czas mam bóle miesiączkowe, już w sumie od 2 tygodni z przerwami. Wczoraj były dość silne + kłócia w podbrzuszu. Piersi zawsze przed okresem robią mi się nabrzmiałe z żyłkami ale dziś tych żyłek zrobiło się bardzo dużo, również na sutkach. Wracam do Polski w piątek i jak najszybciej pójdę na betę. Myślicie że dziś dopiero mogłobyć ewentualne zagnieżdżenie, a to co było na tamponie to plamienie implantacyjne? 🫣
A przypomij kiedy miałaś owulacje? Bo zagnieżdżenie dopiero 4 dni po terminie okresu to chyba późno mocno... zwykle to się odbywa 6-12 dpo.

Jak masz jakąś znajomą pielęgniarkę to niech Ci strzeli jakąś kroplówkę z elektrolitami i glukozę 🙂 mnie teściowa szprycowała 🙈 bo wróciłam do pracy dzień po wyjściu ze szpitala i dotarło do mnie, że mam ograniczenia i jednak jest się z czego składać🥺 po kroplówkach byłam mocniejsza
Niestety nie mam nikogo takiego kto jest wtajemniczony w sprawę. Cieszę się że dostałam zwolnienie i nie musiałam od razu do pracy wracać, bo wiem że psychicznie nie dałabym rady. A teraz to widzę, że fizycznie też nie 🤦

@Żołna moim zdaniem jeżeli jest tylko coś co Cię niepokoi to warto podjechać do szpitala lub lekarza. Jeżeli jest dużo krwi a przerodzi się to w krwotok to będzie stan zagrożenia życia.
Utrata krwi zawsze wiąże się z osłabieniem.
Dziś nie mam możliwości. Jestem dziś sama z dziećmi. Zobaczę jak będzie jutro, ale na krwotok to mi nie wygląda.

O matko, ale mnie przewiało jak wracałam z małą z przedszkola 🫣🫣 Fatalnie się czuję, a ibuprofenu wziąć nie mogę 🫣 Błagam, co mnie szybko postawi na nogi? Jutro znowu na 6 do pracy, mam masę roboty i muszę być w stanie pracować...

O matko, ale mnie przewiało jak wracałam z małą z przedszkola 🫣🫣 Fatalnie się czuję, a ibuprofenu wziąć nie mogę 🫣 Błagam, co mnie szybko postawi na nogi? Jutro znowu na 6 do pracy, mam masę roboty i muszę być w stanie pracować...
Może coś z paracetamolem? Apap? Albo jakieś domowe sposoby, herbata z syropem z malin, miodem, imbirem…
Wrzucam info z fb 😏

Załączniki

• IMG_9779.jpeg
    IMG_9779.jpeg
    158,6 KB · Wyświetleń: 54
Hej ja dziś robiłam test i niestety bialo.. Boli mnie brzuch jak na okres i piersi zaczęły boleć tak że pewnie przyjdzie @na dniach.. Jestem tak przemęczona codziennie do pracy wstaje o 4.00 kończę o 14.00 odbieram małego że szkoły i jade do Warszawy bo zaczęły mi się rehabilitację we wrześniu mialam astroskopie kolana i tam muszę być na 16.50 do 18 mam zabiegi i potem powrót do domu i jestem przed 20.00. Masakra.. tak sobie myślę że może faktycznie to nie jest teraz mój czas muszę zrobić porządek z tym kolanem..

reklama
Hej ja dziś robiłam test i niestety bialo.. Boli mnie brzuch jak na okres i piersi zaczęły boleć tak że pewnie przyjdzie @na dniach.. Jestem tak przemęczona codziennie do pracy wstaje o 4.00 kończę o 14.00 odbieram małego że szkoły i jade do Warszawy bo zaczęły mi się rehabilitację we wrześniu mialam astroskopie kolana i tam muszę być na 16.50 do 18 mam zabiegi i potem powrót do domu i jestem przed 20.00. Masakra.. tak sobie myślę że może faktycznie to nie jest teraz mój czas muszę zrobić porządek z tym kolanem..
Z ciekawości co się stało że miałaś operację kolana? Pytam, bo sama się wybieram 🙈

Do góry