reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Tak. Akurat jestem na świeżo w temacie. U mnie niestety 1 cykl po drożności nie zaskoczył, ale mam nadzieję, że Tobie się poszczęści. ☺️

Chciałabym też usłyszeć jakiś dobry plan w czwartek. 😅
Wiem,.że masz pierwszy fail😔😕
U mnie to narazie musi do niej dojść, bo jak narazie co chwilę coś nie daje mi tego odfajkować, wkoncu musi się udać , bo inaczej szlag mnie trafi jak znowu coś się wysra, a tu prywatnie na prawdę jest drogo jak za woły- więc skoro już mam zapłacić solidnie, to chce to mieć jak najszybciej za sobą!😃
Trzymamam kciuki za czwartek, pewnie też dostaniesz proga do suplementacji, bo i Ciebie jak i u mnie cieniutki😐

reklama
Mnie praktycznie miesiąc w miesiąc boli lewy, a bólu z prawego jakoś właśnie sobie nie przypominam, także też wiem, że to co my czujemy, może się mieć nijak do tego, co rzeczywiście się tam dzieje. 😅
U mnie zawsze odwrotnie, czasami myślę, że mam tylko prawy jajnik, a ile razy nie sprawdzę - dzieje się w lewym😅

Wiem,.że masz pierwszy fail😔😕
U mnie to narazie musi do niej dojść, bo jak narazie co chwilę coś nie daje mi tego odfajkować, wkoncu musi się udać , bo inaczej szlag mnie trafi jak znowu coś się wysra, a tu prywatnie na prawdę jest drogo jak za woły- więc skoro już mam zapłacić solidnie, to chce to mieć jak najszybciej za sobą!😃
Trzymamam kciuki za czwartek, pewnie też dostaniesz proga do suplementacji, bo i Ciebie jak i u mnie cieniutki😐
Człowiekowi się wydawało, że wystarczy się trochę poruchać i będzie, a tu jednak trzeba mieć jeszcze gruby portfel i twardą dupę do tych starań. 🤪
Dziękuję! Mam nadzieję, że coś rozwiąże się w tej kwestii, bo rzeczywiście jest bez rewelacji. Muszę sobie przysiąść i zrobić listę pytań, bo znając siebie to wejdę do gabinetu i zapomnę po co w ogóle tam poszłam. 😂

Mnie praktycznie miesiąc w miesiąc boli lewy, a bólu z prawego jakoś właśnie sobie nie przypominam, także też wiem, że to co my czujemy, może się mieć nijak do tego, co rzeczywiście się tam dzieje. 😅
podtrzymujecie mnie na duchu bo mnie dla odmiany zaczyna lewy jajnik coś kluc, ten z niedrożnym jajowodem 🤦‍♀️ ale we wtorek mamy wizyte u ginekologa i androloga w jednym wiec zobaczymy na usg czy u mnie się to pokrywa

Człowiekowi się wydawało, że wystarczy się trochę poruchać i będzie, a tu jednak trzeba mieć jeszcze gruby portfel i twardą dupę do tych starań. 🤪
Dziękuję! Mam nadzieję, że coś rozwiąże się w tej kwestii, bo rzeczywiście jest bez rewelacji. Muszę sobie przysiąść i zrobić listę pytań, bo znając siebie to wejdę do gabinetu i zapomnę po co w ogóle tam poszłam. 😂
Też myślałam, że tak to działa ale ni cholery😅
Z tą listą, to dobry pomysł, wiem o czym mówisz😆😂

To ja 40 na karku a jajnik może mnie 2x w życiu bolał🙈
Jeszcze co do tej migreny co pisałyście - ja miałam tylko parę razy w ciąży i nie wyobrażam sobie jakby mnie miały nawiedzać ot tak 🤷🏼‍♀️ Normalnie dzień z życia wyjęty

reklama
Do góry