anyżowa
Fanka BB :)
Oby@anyżowe_love ważne, że jesteście zadowoleni z wizyty - oby to był TEN lekarz
Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby@anyżowe_love ważne, że jesteście zadowoleni z wizyty - oby to był TEN lekarz
Domowe laboratorium z AllegroDziewczyny a jakie testy owulacyjne z tych niedrogich wam się sprawdzają? Onestep są okej?
Jesteś mega dzielna ! Pamiętaj o tymDziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta
najlepsze domowe laboratorium, drugie w kolejności dla mnie baby plan z Amazona, przy czym przy babyplanach trzeba mocno uważać na czas odczytu, bo po czasie mocno ciemniejąDziewczyny a jakie testy owulacyjne z tych niedrogich wam się sprawdzają? Onestep są okej?
OneStep słabo się wybarwiają. Ja polecam easy@home z Amazon. Są w pakietach z ciążowymi. Paczka, która u mnie wystarcza na dwa cykle to koszt około 45zł.Dziewczyny a jakie testy owulacyjne z tych niedrogich wam się sprawdzają? Onestep są okej?
Mam taką nadzieję, też wiąże plany z tą drożnością, czekam na cud jak na zbawienie, na pewno doskonale rozumiesz. Dziękuję@anyżowe_love Plan jak i samo zaangażowanie i podejście lekarza brzmi super. Mam nadzieję, że to okaże się Twoją receptą na szczęście.
Tak. Akurat jestem na świeżo w temacie. U mnie niestety 1 cykl po drożności nie zaskoczył, ale mam nadzieję, że Tobie się poszczęści.Mam taką nadzieję, też wiąże plany z tą drożnością, czekam na cud jak na zbawienie, na pewno doskonale rozumiesz. Dziękuję
Mnie praktycznie miesiąc w miesiąc boli lewy, a bólu z prawego jakoś właśnie sobie nie przypominam, także też wiem, że to co my czujemy, może się mieć nijak do tego, co rzeczywiście się tam dzieje.Jeszcze wspomnę o tym, ile są warte nasze przeczucia owulacyjne, cały czas od 10 dc do mniej więcej 16 bolał, kłucie w prawym jajniku- owulacje była z lewego,.na prawym cisza już 2gi raz taka sytuacja u mnie. Mnie chyba akurat na krzyż bolą jajniki owulacyjnie