reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Tak. Akurat jestem na świeżo w temacie. U mnie niestety 1 cykl po drożności nie zaskoczył, ale mam nadzieję, że Tobie się poszczęści. ☺️

Chciałabym też usłyszeć jakiś dobry plan w czwartek. 😅
Wiem,.że masz pierwszy fail😔😕
U mnie to narazie musi do niej dojść, bo jak narazie co chwilę coś nie daje mi tego odfajkować, wkoncu musi się udać , bo inaczej szlag mnie trafi jak znowu coś się wysra, a tu prywatnie na prawdę jest drogo jak za woły- więc skoro już mam zapłacić solidnie, to chce to mieć jak najszybciej za sobą!😃
Trzymamam kciuki za czwartek, pewnie też dostaniesz proga do suplementacji, bo i Ciebie jak i u mnie cieniutki😐

reklama
Mnie praktycznie miesiąc w miesiąc boli lewy, a bólu z prawego jakoś właśnie sobie nie przypominam, także też wiem, że to co my czujemy, może się mieć nijak do tego, co rzeczywiście się tam dzieje. 😅
U mnie zawsze odwrotnie, czasami myślę, że mam tylko prawy jajnik, a ile razy nie sprawdzę - dzieje się w lewym😅

Wiem,.że masz pierwszy fail😔😕
U mnie to narazie musi do niej dojść, bo jak narazie co chwilę coś nie daje mi tego odfajkować, wkoncu musi się udać , bo inaczej szlag mnie trafi jak znowu coś się wysra, a tu prywatnie na prawdę jest drogo jak za woły- więc skoro już mam zapłacić solidnie, to chce to mieć jak najszybciej za sobą!😃
Trzymamam kciuki za czwartek, pewnie też dostaniesz proga do suplementacji, bo i Ciebie jak i u mnie cieniutki😐
Człowiekowi się wydawało, że wystarczy się trochę poruchać i będzie, a tu jednak trzeba mieć jeszcze gruby portfel i twardą dupę do tych starań. 🤪
Dziękuję! Mam nadzieję, że coś rozwiąże się w tej kwestii, bo rzeczywiście jest bez rewelacji. Muszę sobie przysiąść i zrobić listę pytań, bo znając siebie to wejdę do gabinetu i zapomnę po co w ogóle tam poszłam. 😂

Mnie praktycznie miesiąc w miesiąc boli lewy, a bólu z prawego jakoś właśnie sobie nie przypominam, także też wiem, że to co my czujemy, może się mieć nijak do tego, co rzeczywiście się tam dzieje. 😅
podtrzymujecie mnie na duchu bo mnie dla odmiany zaczyna lewy jajnik coś kluc, ten z niedrożnym jajowodem 🤦‍♀️ ale we wtorek mamy wizyte u ginekologa i androloga w jednym wiec zobaczymy na usg czy u mnie się to pokrywa

Człowiekowi się wydawało, że wystarczy się trochę poruchać i będzie, a tu jednak trzeba mieć jeszcze gruby portfel i twardą dupę do tych starań. 🤪
Dziękuję! Mam nadzieję, że coś rozwiąże się w tej kwestii, bo rzeczywiście jest bez rewelacji. Muszę sobie przysiąść i zrobić listę pytań, bo znając siebie to wejdę do gabinetu i zapomnę po co w ogóle tam poszłam. 😂
Też myślałam, że tak to działa ale ni cholery😅
Z tą listą, to dobry pomysł, wiem o czym mówisz😆😂

To ja 40 na karku a jajnik może mnie 2x w życiu bolał🙈
Jeszcze co do tej migreny co pisałyście - ja miałam tylko parę razy w ciąży i nie wyobrażam sobie jakby mnie miały nawiedzać ot tak 🤷🏼‍♀️ Normalnie dzień z życia wyjęty

reklama
Do góry