Kitsune
Moderator
Jesteś turbo dzielna. Odpoczywaj teraz i nabieraj sił.Dziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś turbo dzielna. Odpoczywaj teraz i nabieraj sił.Dziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta
Jestem beztalenciem jeśli chodzi o orientację w terenieEj ja też mam problem z trafieniem na miejsce jak trzeba telefon obracać I nigdy nie wiem jak nawigację włączam czy powinnam iść w lewo czy w prawo i zawsze idę źle i muszę cofać Także to nie przekreśla szydelkowania A to naprawdę kwestią wyuczenia a nie talentu
cieszę się! Jak już przetarłaś szlag to może i na pójdę w końcu mogę zapytać ile zapłaciłaś za wizytę i pobranie wymazów do drożności?Bardzo miły i elokwętny lekarz, bardzo miły polecam z Twojego polecenia
Kurde sporo miałam wizytę z usg plus wszelkie wymazy zapłaciłam za wszystko 370 £ spory wywiad spędziłam w gabinecie 1 hcieszę się! Jak już przetarłaś szlag to może i na pójdę w końcu mogę zapytać ile zapłaciłaś za wizytę i pobranie wymazów do drożności?
dziewczyny polecały alliness i oni mają też siedzibę w UK z dość szybkim dowozem. Mają 20% off z pierwszym zamówieniem więc pomyślałabym czym jeszcze się zaopatrzyć@nikaplis masz może namiary na jakiś mio inozytol dobry w uk? Od ręki
Miałam ten z allines wlasnie ale dzięki, zależy mi na czystym inozytolu bez innych ekstrasów bo dużo takich, a ja biorę witaminy osobnodziewczyny polecały alliness i oni mają też siedzibę w UK z dość szybkim dowozem. Mają 20% off z pierwszym zamówieniem więc pomyślałabym czym jeszcze się zaopatrzyć
Aliness UK — Natural Vitamins and Supplements — British Supplements
Aliness Natural vitamins and supplements store UK — All natural vitamins and British Supplements for sale: Aliness, ProBioBalance, BeOrganic, Avitale, Liposol Brands ✅ Official importer of Aliness products to the UK ✅ High quality 🚚 Fast shippingwww.aliness.co.uk
w sensie to nie czysty? (Ja się na nim wcale nie znam)Miałam ten z allines wlasnie ale dzięki, zależy mi na czystym inozytolu beż innych ekstrasów bo dużo takich, a ja biorę witaminy osobno
Tak, właśnie taki brałam, przez kilka miesięcy, potem straciłam wene do tabletek, bo było ich dużo i z czegoś chciałam zrezygnować. Ale skoro mam brać to muszę coś zamówić ogarnąć. Dobrze pamiętam, że w tym tyg masz usg tarczycy i normalne?w sensie to nie czysty? (Ja się na nim wcale nie znam)