Bolilol
Fanka BB :)
wyrażę może niepopularną opinię, no ale chłop ma jednak trochę racji. W sensie zmuszanie kogoś do seksu (nawet w imię czegoś) to nie jest dobry pomysł. Każdy ma prawo źle się czuc, nie mieć siły, nie mieć ochoty. Rozumiem frustrację zwiazaną z potencjalną stratą szansy w tym cyklu, ale jednak gwałt małżeński nie działa tylko w jedną stronę...Mnie mój chłop wkurzył... W sobotę chciałam się bzyknąć, to stwierdził, że potrzebuje dzień przerwy. Mówię ok, rozumiem. Wczoraj się do niego dobieram, a ten też stwierdził, że dzisiaj nie tłumaczę jak krowie na rowie, że mam dni płodne, więc wypada chociaż co dwa dni się seksić, a ten, że jak mu się nie chce, to mu się nie chce i nic z tym nie zrobię teraz ma na popołudnia, więc nawet się nie będziemy widzieć... Tak więc okres starań w tym miesiącu kończy się seksem w 14 dc jakoś słabo to widzę
Ale jeżeli taka sytuacja się powtarza, szczególnie jeżeli powtarza się w dniach plodnych, to na pewno warto porozmawiać i zastanowić się wspólnie co jest tego powodem. Czy faktycznie zmęczenie, czy może jednak jakies obawy