reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Po przeczytaniu @MatkaWariatka37 spojrzałam, że byłaś wpisana na dzień wcześniej niż ja - nie wytrzymałam presji i pobiegłam zrobić test 😂 negatywny, ale mimo wszystko nie poddaję się i gratuluję Tobie i mężowi 4ki potomstwa wooow Supermama z Ciebie 💪🏾😃 Pozdrawiam!
Trzymam kciuki za Wasze pozytywy Dziewczyny, a szczególnie te z długimi cyklami - I feel you 😵‍💫💜
Bo ja nie wiedziałam kiedy dostanę @. W teorii powinna być w sobotę ale ostatni cykl wydłużył się z 25 do 31 dni i wzięłam datę z dłuższego 😀 spokojnie jeszcze może Ci wyjdą dwie krechy!!!! Im więcej nas na lipcowych tym lepiej!

reklama
„Bez ondulacji nie ma owulacji. Zamiast do kliniki niepłodności, pacjentki walą drzwiami i oknami to fryzjera!”
„Lekarstwo na niepłodność wynalezione przez specjalistki BabyBoom - trwała ondulacja - I TY MUSISZ JĄ MIEĆ! ”
To mi się od razu kojarzy z panami sprzedającymi przekąski na nadmorskiej plaży i ich hasłami reklamowymi typu „moja babka była chora, zjadła loda - wyzdrowiała. Dziadek nie zjadł, zachorował - wykitował” 😂

Jeszcze może być „zwiększa dzietność lepiej niż 500+. Poznaj nowy, innowacyjny program ondulacyjny” 😅

„Bez ondulacji nie ma owulacji. Zamiast do kliniki niepłodności, pacjentki walą drzwiami i oknami to fryzjera!”
„Lekarstwo na niepłodność wynalezione przez specjalistki BabyBoom - trwała ondulacja - I TY MUSISZ JĄ MIEĆ! ”
Kliniki leczenia niepłodności ich nienawidzą! Znalazły sposób na KLIKNIJ

reklama
Bo ja nie wiedziałam kiedy dostanę @. W teorii powinna być w sobotę ale ostatni cykl wydłużył się z 25 do 31 dni i wzięłam datę z dłuższego 😀 spokojnie jeszcze może Ci wyjdą dwie krechy!!!! Im więcej nas na lipcowych tym lepiej!
Ahhh jakże byłoby wspaniale się tam spotkać 🥹
Teraz spokojna głowa, netflix, kocyk i oczekiwanie na kolejne członkinie, szlak przetarty 😃
a ja muszę zakupić kolejny test na sobotę wtedy tez mój planowany @ 🤪

Do góry