reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

O a mi minął rok od założenia konta w połowie lipca… a pierwszy kreskowy wątek który zaczęłam czytać z przyczajki był w marcu 2022, jakoś kilka dni po wizycie u ginki „przygotowanie do ciąży” :D jeżu aż mi wstyd jak pomyśle ze czekaliśmy z oficjalnym rozpoczęciem starań do wakacji bo czekałam aż mi potencjalny bonus roczny wpadnie, żeby liczył się do średniej do macierzyńskiego xD
Rozumiem, ja zaczęłam starania miesiąc później niż chciałam, bo przecież zajde w pierwszym cyklu, a termin porodu nie pasował mi, bo zbiegał się z weselem w bliskiej rodzinie😅 w pierwszym cyklu starań już po owulacji domniemanej miałam "ciążowe objawy"😃

reklama
O właśnie, dzisiaj mija rok od kiedy się zarejestrowałam na forum i oficjalnie jestem na kreskach 😪
Czyli już rok sobie posiedziałaś i wystarczy tego lenistwa 🙂 teraz proszę tam aplikować szybciutko następnego Bolilolka i uciekać do pieluch 💪 Mocno trzymam kciuki. Jak to mówią...teraz gleba żyzna ! To niech się dzieje 🙂

Nawet nie będę mówić ile ja różnych obliczeń zrobiłam 🤦🏽‍♀️ o słodka naiwności! 😅
Teraz to już bardziej zaczynam wierzyć w wygraną w zdrapce niż w zajście 😜
"Nie mam szczęścia z ciążą, przeszłam na zdrapki" 😂 kurde....to jest tekst idealny na świąteczne pytania "kiedy dziecko", "kiedy drugie" 😂😂😂

reklama
Do góry