Motylkowa!
Fanka BB :)
Pierwsze trzy czy cztery sezony oglądałam namiętnie każdy odcinek. Ale teraz już mnie znudziłA kto ogląda Rolnik szuka żony?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze trzy czy cztery sezony oglądałam namiętnie każdy odcinek. Ale teraz już mnie znudziłA kto ogląda Rolnik szuka żony?![]()
Ja opóźniłam stary drugich starań no przecież uda się szybko i będzie za mała różnica... no to mo życie pokazało co myśli o szybkim zajściu...Rozumiem, ja zaczęłam starania miesiąc później niż chciałam, bo przecież zajde w pierwszym cyklu, a termin porodu nie pasował mi, bo zbiegał się z weselem w bliskiej rodziniew pierwszym cyklu starań już po owulacji domniemanej miałam "ciążowe objawy"
![]()
O właśnie, dzisiaj mija rok od kiedy się zarejestrowałam na forum i oficjalnie jestem na kreskach![]()
Ja będę "świętować" za miesiąc.
O a mi minął rok od założenia konta w połowie lipca… a pierwszy kreskowy wątek który zaczęłam czytać z przyczajki był w marcu 2022, jakoś kilka dni po wizycie u ginki „przygotowanie do ciąży”jeżu aż mi wstyd jak pomyśle ze czekaliśmy z oficjalnym rozpoczęciem starań do wakacji bo czekałam aż mi potencjalny bonus roczny wpadnie, żeby liczył się do średniej do macierzyńskiego xD
To ja świętowałam w październiku 3 lata na forum. Yaaaay.
U mnie za miesiąc mija rok na kreskach i 2 lata starań![]()
@Bolilol nawpierdziela się tych buraków to dopiero będzie żyzna ziemiaCzyli już rok sobie posiedziałaś i wystarczy tego lenistwateraz proszę tam aplikować szybciutko następnego Bolilolka i uciekać do pieluch
Mocno trzymam kciuki. Jak to mówią...teraz gleba żyzna ! To niech się dzieje
![]()
…I idzie mi całkiem nieźle- przy staraniach beta zawsze <5, a w zdrapce 5 zł trafiam co jakiś czas"Nie mam szczęścia z ciążą, przeszłam na zdrapki"kurde....to jest tekst idealny na świąteczne pytania "kiedy dziecko", "kiedy drugie"
![]()
Przynajmniej grasz to coś masz szanse wygrać…I idzie mi całkiem nieźle- przy staraniach beta zawsze <5, a w zdrapce 5 zł trafiam co jakiś czas![]()
po wypiciu soku z kiszonych buraków dzisiaj rano można mnie było nazwać maszynką do nawożenia
kurde, gdybym ostatnio tak nie ścięła, to bym się zgłosiła na ochotniczkę!Hmm a może warto zaryzykować? Która chętna zrobi trwałą ondulację w imię eksperymentu?w sumie moja mama miała trwałą jak w obu ciążach była….
![]()
Moja w sumie tez miała, ale tylko w dwóch pierwszych, w trzeciej udało się bezHmm a może warto zaryzykować? Która chętna zrobi trwałą ondulację w imię eksperymentu?w sumie moja mama miała trwałą jak w obu ciążach była….
![]()