Motylkowa!
Fanka BB :)
Pierwsze trzy czy cztery sezony oglądałam namiętnie każdy odcinek. Ale teraz już mnie znudziłA kto ogląda Rolnik szuka żony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze trzy czy cztery sezony oglądałam namiętnie każdy odcinek. Ale teraz już mnie znudziłA kto ogląda Rolnik szuka żony?
Ja opóźniłam stary drugich starań no przecież uda się szybko i będzie za mała różnica... no to mo życie pokazało co myśli o szybkim zajściu...Rozumiem, ja zaczęłam starania miesiąc później niż chciałam, bo przecież zajde w pierwszym cyklu, a termin porodu nie pasował mi, bo zbiegał się z weselem w bliskiej rodzinie w pierwszym cyklu starań już po owulacji domniemanej miałam "ciążowe objawy"
O właśnie, dzisiaj mija rok od kiedy się zarejestrowałam na forum i oficjalnie jestem na kreskach
Ja będę "świętować" za miesiąc.
O a mi minął rok od założenia konta w połowie lipca… a pierwszy kreskowy wątek który zaczęłam czytać z przyczajki był w marcu 2022, jakoś kilka dni po wizycie u ginki „przygotowanie do ciąży” jeżu aż mi wstyd jak pomyśle ze czekaliśmy z oficjalnym rozpoczęciem starań do wakacji bo czekałam aż mi potencjalny bonus roczny wpadnie, żeby liczył się do średniej do macierzyńskiego xD
To ja świętowałam w październiku 3 lata na forum. Yaaaay.
U mnie za miesiąc mija rok na kreskach i 2 lata starań
@Bolilol nawpierdziela się tych buraków to dopiero będzie żyzna ziemiaCzyli już rok sobie posiedziałaś i wystarczy tego lenistwa teraz proszę tam aplikować szybciutko następnego Bolilolka i uciekać do pieluch Mocno trzymam kciuki. Jak to mówią...teraz gleba żyzna ! To niech się dzieje
…I idzie mi całkiem nieźle- przy staraniach beta zawsze <5, a w zdrapce 5 zł trafiam co jakiś czas"Nie mam szczęścia z ciążą, przeszłam na zdrapki" kurde....to jest tekst idealny na świąteczne pytania "kiedy dziecko", "kiedy drugie"
Przynajmniej grasz to coś masz szanse wygrać w sumie może czas zacząć grać też to w czymś mi się poszczęści…I idzie mi całkiem nieźle- przy staraniach beta zawsze <5, a w zdrapce 5 zł trafiam co jakiś czas
kurde, gdybym ostatnio tak nie ścięła, to bym się zgłosiła na ochotniczkę!Hmm a może warto zaryzykować? Która chętna zrobi trwałą ondulację w imię eksperymentu? w sumie moja mama miała trwałą jak w obu ciążach była….
Moja w sumie tez miała, ale tylko w dwóch pierwszych, w trzeciej udało się bezHmm a może warto zaryzykować? Która chętna zrobi trwałą ondulację w imię eksperymentu? w sumie moja mama miała trwałą jak w obu ciążach była….