anyżowa
Fanka BB :)
Obiecuję, że nie będę tylko pytałam kto oglądaJa (kolejne żenła). Tylko proszę nie spojlerować nic!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obiecuję, że nie będę tylko pytałam kto oglądaJa (kolejne żenła). Tylko proszę nie spojlerować nic!!!
Też jestem ciekawaA co jest nie tak ze słowem samochód ?
Szkoda, że nie ma opcji wiadomość głosowaTeż jestem ciekawa
Bo tu nie ma samochodów tylko są auta. Tak samo nie mówi się "proszę?" tylko "coo?", tak samo nie mówi się "nie ma" tylko "nii ma" i wiele innych przypadków.A co jest nie tak ze słowem samochód ?
Ja tam już widziałam pytanie "to kto odpada następny" w odpowiedzi, także ten... Już musiałam przez top model czytać forum z zamkniętymi oczami, więcej nie chcę
AaaCHAAA! A JA myślałam, że z jakimś dziwnym akcentem wypowiadasz samochódBo tu nie ma samochodów tylko są auta. Tak samo nie mówi się "proszę?" tylko "coo?", tak samo nie mówi się "nie ma" tylko "nii ma" i wiele innych przypadków.
Nie, bo jak dla mnie mówię normalnej, ale dla ludzi z innych województw zaciągam chociaż nie powiem, jak chce to umiem godaćAaaCHAAA! A JA myślałam, że z jakimś dziwnym akcentem wypowiadasz samochód
My zaczęliśmy starania 3 miesiące przed ślubem bo przecież nie będzie widać ... Dobrze, że nie zaszłam bo w 3 miesiącu już miałam normalny brzuszek . Fakt jest taki, że dopiero 2 lata po ślubie zaszłam w poronioną ciążę, a 2,5 w donoszoną. Po tych akcjach doszliśmy do wniosku, że drugie robimy jak tylko trochę stanę na nogi po porodzie i tak staramy się od 6mc po porodzie, czyli już 9mcRozumiem, ja zaczęłam starania miesiąc później niż chciałam, bo przecież zajde w pierwszym cyklu, a termin porodu nie pasował mi, bo zbiegał się z weselem w bliskiej rodzinie w pierwszym cyklu starań już po owulacji domniemanej miałam "ciążowe objawy"
No chyba pozazdroszcze i pójdę żreć buraki tylko niech się to krwawienie zacznie@Bolilol nawpierdziela się tych buraków to dopiero będzie żyzna ziemia
A przypomnisz mi czy miałaś przez te 2 lata starań jakieś przeciwskazania szczególne? Czy po prostu tyle "zeszło"?My zaczęliśmy starania 3 miesiące przed ślubem bo przecież nie będzie widać ... Dobrze, że nie zaszłam bo w 3 miesiącu już miałam normalny brzuszek . Fakt jest taki, że dopiero 2 lata po ślubie zaszłam w poronioną ciążę, a 2,5 w donoszoną. Po tych akcjach doszliśmy do wniosku, że drugie robimy jak tylko trochę stanę na nogi po porodzie i tak staramy się od 6mc po porodzie, czyli już 9mc