reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
To mi się od razu kojarzy z panami sprzedającymi przekąski na nadmorskiej plaży i ich hasłami reklamowymi typu „moja babka była chora, zjadła loda - wyzdrowiała. Dziadek nie zjadł, zachorował - wykitował” 😂

Jeszcze może być „zwiększa dzietność lepiej niż 500+. Poznaj nowy, innowacyjny program ondulacyjny” 😅
mój brat kiedyś sprzedawał jakąś kukurydzę na plaży. Udawał górala 😂 nawet wymyślił sobie swój góralski język 😂 wkręcał ludziom że z Zakopanego przyjechał nad morze pracować i imprezować, dostawał takie napiwki, że ja na pełen etat wtedy tyle nie zarabiałam co on dorabiając sobie w wakacje w technikum 😂

To mi się od razu kojarzy z panami sprzedającymi przekąski na nadmorskiej plaży i ich hasłami reklamowymi typu „moja babka była chora, zjadła loda - wyzdrowiała. Dziadek nie zjadł, zachorował - wykitował” 😂

Jeszcze może być „zwiększa dzietność lepiej niż 500+. Poznaj nowy, innowacyjny program ondulacyjny” 😅
🤣jebłam
A o dziadku nie słyszałam, ani o babce i losach xd
Lodach

A propos buraka. Pozdrawiam znad mojej jesiennej miski polifenoli z diety którą coraz częściej staram się wplatać. Było leczenia kaca kebabem to teraz trzeba odpokutować 😅

Załączniki

• d1a7c0dc-5436-4c07-92e9-f8acf6c517a3.jpeg
    d1a7c0dc-5436-4c07-92e9-f8acf6c517a3.jpeg
    71,5 KB · Wyświetleń: 86
mój brat kiedyś sprzedawał jakąś kukurydzę na plaży. Udawał górala 😂 nawet wymyślił sobie swój góralski język 😂 wkręcał ludziom że z Zakopanego przyjechał nad morze pracować i imprezować, dostawał takie napiwki, że ja na pełen etat wtedy tyle nie zarabiałam co on dorabiając sobie w wakacje w technikum 😂
Ale masz brata aparata 😂 jestem ciekawa jak udawał gwarę góralska 😁😁😁 ja mogę ładnych słów używać, a jak pojechałam do Wrocławia to wszyscy że jestem góralica 😁 a najlepsze jest to że do góralki mi daleko, dodatkowo tu gdzie obecnie mieszkam najlepszają się ze mnie bo według nicz mówię jak "paniusia". Najbardziej ich denerwuje jak mówię samochód 🙈

reklama
Ale masz brata aparata 😂 jestem ciekawa jak udawał gwarę góralska 😁😁😁 ja mogę ładnych słów używać, a jak pojechałam do Wrocławia to wszyscy że jestem góralica 😁 a najlepsze jest to że do góralki mi daleko, dodatkowo tu gdzie obecnie mieszkam najlepszają się ze mnie bo według nicz mówię jak "paniusia". Najbardziej ich denerwuje jak mówię samochód 🙈
A co jest nie tak ze słowem samochód ? :D

Do góry