reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

U nas też "afery" i "aferki" głównie wybuchają z powodu zmęczenia, ktoregoś z nas.... na szczęście dla mnie ja szybko wybucham, wyciszam się i przechodzę do porządku dziennego.... nienawidzę cichych dni i nie umiem zasnąć gdy jest konflikt i niewypowiedziane fochy a raczej nie wykrzyczane, a my duet Baran&Panna
Ja też taka zawsze byłam. Nienawidzę cichych dni, ale dlaczego on ma prawo się obrażać i do mnie nie odyzwać, a jak pan i władca przyjdzie to ja mam lecieć? I łazić za nim?

reklama
ja mam nadzieję, że odpadnie Marta, ale myślę, że właśnie Filip. A nie wiem, czy dziś nie 2 osoby bo zaraz fashion week?
Ja kibicuje Dominikowi najbardziej od samego castingu i bardzo lubię Natalię. Nie rozumiem za to zachwytów nad Sofią.
No to podobne typy na anty mamy. Też wspieram Dominika najbardziej. Natalia taka spokojna i ładnie wychodzi na zdjęciach. Ja mam alergię na Amelię, wkurza mnie , ale program stawia na oglądalność, więc pewnie jeszcze chwile posiedzi w programie. Sofi nadaje się na scene , a nie na wybieg . Twarz ma ładną i do sesji beauty jak najbardziej.
Tadeusz to wg mnie przereklamowany złoty bilet😅

Ja tam się do tego raczej nie pcham😄 jakoś tak ta skrupulatność w gramaturach i to, że bardzo wiele elementów może pójść nie tak przez mały błąd czy szczegół gasi mój zapał i zniechęca do takiego przedsięwzięcia jakim kest tort urodzinowy😅
Jestem ciekawa jak mu wyjdzie ten tort, bo to jego pierwszy, do tej pory tylko próbował swoich sił w plackach i całkiem nieźle mu to wychodziło.
Wole raczej delektować się tym, co mój mąż, który lubi eksperymentować mi serwuje😊
Ja ani placków ani tortów nie piekę zgodnie z gramatura - zawsze jest mniejsze czy większe odstępstwo + najczęściej jeszcze wymiana składników na inne 😅 Na szczęście urodziłam się ze zdolnościami w tym kierunku i w 98% to co wychodzi jest i smaczne i dobrze wyglada ;) A z tym wygladaniem, to u mnie dotyczy to każdego posiłku - jak już coś robię, musi smacznie wyglądać, żeby mi smakowało 🤦‍♀️

No to podobne typy na anty mamy. Też wspieram Dominika najbardziej. Natalia taka spokojna i ładnie wychodzi na zdjęciach. Ja mam alergię na Amelię, wkurza mnie , ale program stawia na oglądalność, więc pewnie jeszcze chwile posiedzi w programie. Sofi nadaje się na scene , a nie na wybieg . Twarz ma ładną i do sesji beauty jak najbardziej.
Tadeusz to wg mnie przereklamowany złoty bilet😅
no wlasnie mi się zdawało, ze Tadeusz będzie sztosem, a jest całkiem przeciętny. Oj tak, Amelia jest straszna, albo ją tak pzedstawiają. Zachouje się, jakby to, ze miałą doświadczenie sprawiało, że z automatu jest lepsza a wcale super sobie nie nie radzi.
Jeszcze ta Wiktoria blond jest okej.

Ja ani placków ani tortów nie piekę zgodnie z gramatura - zawsze jest mniejsze czy większe odstępstwo + najczęściej jeszcze wymiana składników na inne 😅 Na szczęście urodziłam się ze zdolnościami w tym kierunku i w 98% to co wychodzi jest i smaczne i dobrze wyglada ;) A z tym wygladaniem, to u mnie dotyczy to każdego posiłku - jak już coś robię, musi smacznie wyglądać, żeby mi smakowało 🤦‍♀️
O jaaaa strasznie Ci zazdroszcze, ja totalnie nieogarniam ( albo nie chce bo jestem leniwa) pieczenia🫣😁 a jakbym jeszcze zamianki w przepisie robiła , to już w ogóle byłaby katastrofa😆 jak mi coś bardzo brzydko wygląda to też raczej nie ruszę😃

reklama
Do góry