reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

U nas też "afery" i "aferki" głównie wybuchają z powodu zmęczenia, ktoregoś z nas.... na szczęście dla mnie ja szybko wybucham, wyciszam się i przechodzę do porządku dziennego.... nienawidzę cichych dni i nie umiem zasnąć gdy jest konflikt i niewypowiedziane fochy a raczej nie wykrzyczane, a my duet Baran&Panna
Ja też taka zawsze byłam. Nienawidzę cichych dni, ale dlaczego on ma prawo się obrażać i do mnie nie odyzwać, a jak pan i władca przyjdzie to ja mam lecieć? I łazić za nim?

reklama
ja mam nadzieję, że odpadnie Marta, ale myślę, że właśnie Filip. A nie wiem, czy dziś nie 2 osoby bo zaraz fashion week?
Ja kibicuje Dominikowi najbardziej od samego castingu i bardzo lubię Natalię. Nie rozumiem za to zachwytów nad Sofią.
No to podobne typy na anty mamy. Też wspieram Dominika najbardziej. Natalia taka spokojna i ładnie wychodzi na zdjęciach. Ja mam alergię na Amelię, wkurza mnie , ale program stawia na oglądalność, więc pewnie jeszcze chwile posiedzi w programie. Sofi nadaje się na scene , a nie na wybieg . Twarz ma ładną i do sesji beauty jak najbardziej.
Tadeusz to wg mnie przereklamowany złoty bilet😅

Ja tam się do tego raczej nie pcham😄 jakoś tak ta skrupulatność w gramaturach i to, że bardzo wiele elementów może pójść nie tak przez mały błąd czy szczegół gasi mój zapał i zniechęca do takiego przedsięwzięcia jakim kest tort urodzinowy😅
Jestem ciekawa jak mu wyjdzie ten tort, bo to jego pierwszy, do tej pory tylko próbował swoich sił w plackach i całkiem nieźle mu to wychodziło.
Wole raczej delektować się tym, co mój mąż, który lubi eksperymentować mi serwuje😊
Ja ani placków ani tortów nie piekę zgodnie z gramatura - zawsze jest mniejsze czy większe odstępstwo + najczęściej jeszcze wymiana składników na inne 😅 Na szczęście urodziłam się ze zdolnościami w tym kierunku i w 98% to co wychodzi jest i smaczne i dobrze wyglada ;) A z tym wygladaniem, to u mnie dotyczy to każdego posiłku - jak już coś robię, musi smacznie wyglądać, żeby mi smakowało 🤦‍♀️

No to podobne typy na anty mamy. Też wspieram Dominika najbardziej. Natalia taka spokojna i ładnie wychodzi na zdjęciach. Ja mam alergię na Amelię, wkurza mnie , ale program stawia na oglądalność, więc pewnie jeszcze chwile posiedzi w programie. Sofi nadaje się na scene , a nie na wybieg . Twarz ma ładną i do sesji beauty jak najbardziej.
Tadeusz to wg mnie przereklamowany złoty bilet😅
no wlasnie mi się zdawało, ze Tadeusz będzie sztosem, a jest całkiem przeciętny. Oj tak, Amelia jest straszna, albo ją tak pzedstawiają. Zachouje się, jakby to, ze miałą doświadczenie sprawiało, że z automatu jest lepsza a wcale super sobie nie nie radzi.
Jeszcze ta Wiktoria blond jest okej.

Ja ani placków ani tortów nie piekę zgodnie z gramatura - zawsze jest mniejsze czy większe odstępstwo + najczęściej jeszcze wymiana składników na inne 😅 Na szczęście urodziłam się ze zdolnościami w tym kierunku i w 98% to co wychodzi jest i smaczne i dobrze wyglada ;) A z tym wygladaniem, to u mnie dotyczy to każdego posiłku - jak już coś robię, musi smacznie wyglądać, żeby mi smakowało 🤦‍♀️
O jaaaa strasznie Ci zazdroszcze, ja totalnie nieogarniam ( albo nie chce bo jestem leniwa) pieczenia🫣😁 a jakbym jeszcze zamianki w przepisie robiła , to już w ogóle byłaby katastrofa😆 jak mi coś bardzo brzydko wygląda to też raczej nie ruszę😃

reklama
Do góry