reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Załączniki

• 16991244223628870759096070521344.jpg
    16991244223628870759096070521344.jpg
    386,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Ja już po pracy. Dzisiaj sobie lekko pofolguje i dygnę za zdrowie męża , ma jutro urodziny, ale ze mną chce je obejść dziś xd 😄
Także sobie drinkujemy a w między czasie przygotowujemy jego ukochaną pizze i bedziemy (w większości to On , ja może coś pomogę bo beztalencie cukiernicze) robić tort😍
Mój mąż ma dzisiaj urodziny 😁 ale dzień na spokojnie, poszliśmy na obiad do knajpy a zaraz pewnie obejrzymy trochę Yellowstone 😉
A za mną aktualnie chodzą cynamonki… ale takie klejące, karmelowe, z orzechami włoskimi 🙈
Jeśli ktoś ma TM to polecam te, wychodzą pycha 🤤
IMG_7257.png

Mam kilka uwag, ale da się przeżyć 🤣 mój charakter jest trochę bardziej władczy 🤣 jestem upartym BARANEM, więc chyba on ma ze mną ciężej 🤣
To dokładnie jak u nas - ja baran a mąż skorpion. On jest do rany przyłóż, to ja jestem tym trudniejszym charakterem w naszym związku 😁 Gdzieś widziałam filmik o „Golden Retriever Husband” i to dokładnie opis mojego męża 😅 Ale nie wierzę w znaki zodiaku, bo jakbym wierzyła to tez nie powinnismy być razem 🙃

tak, my też bardzo rzadko. A w ogóle dziś planowałam wziąć go za kutas a teraz to niech sobie sam radzi
Ja bym mu jeszcze na złość dupą przed nosem zakręciła, żeby wiedział, co stracił. 🤪 Całe szczęście nie miałam takiego zamiaru na dzisiejszy wieczór, więc niczym nie kręcę. 🤣

dużo pracuje ostatnio i jest zmęczony. Ale ja nie mogę chodzić dookoła niego na palcach i już nigdy nic nie chcieć bo na wszystko jest odpowiedź, ze jest zmęczony... więc trochę mu trułam dupę, żeby sprawdził kilka rzeczy ale na kompie, bo wiem, że jak powiem raz to i tak nie zrobi noi oczywiście się nadarł już i poszedł.
U nas też "afery" i "aferki" głównie wybuchają z powodu zmęczenia, ktoregoś z nas.... na szczęście dla mnie ja szybko wybucham, wyciszam się i przechodzę do porządku dziennego.... nienawidzę cichych dni i nie umiem zasnąć gdy jest konflikt i niewypowiedziane fochy a raczej nie wykrzyczane, a my duet Baran&Panna

A kto to wie😁 obstawiam Filipa, albo Rudą, może Tadeusz. A kibicujesz komuś szczególnie?
ja mam nadzieję, że odpadnie Marta, ale myślę, że właśnie Filip. A nie wiem, czy dziś nie 2 osoby bo zaraz fashion week?
Ja kibicuje Dominikowi najbardziej od samego castingu i bardzo lubię Natalię. Nie rozumiem za to zachwytów nad Sofią.

reklama
Do góry