Avy
Fanka BB :)
Ja nie oglądałamPrzypomniało mi się jak oglądałyśmy Eurowizję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie oglądałamPrzypomniało mi się jak oglądałyśmy Eurowizję.
Ale tą fryzure mu zjebali przyznaj 2 odcinki temuno jest bucem, fajnie wychodzi na fotach, ale chyba ciągle tak samo.
Pewnie, że trzebaGłupotki też trzeba czasem pooglądać , żeby się odmóżdżyć
Nie bądź znowu taka
tak, wygląda jeszcze bardziej na zbója niż przedtemAle tą fryzure mu zjebali przyznaj 2 odcinki temu
Jest troche bucem potwierdzam.
też oglądałam i US też, ale jakoś jak nie ma castingów to mi gorzej się oglądaPewnie, że trzeba
Ja oglądam Masterchefa
Ja sobie tą ostatnio zapisałam.Jest jeszcze taka dobra sałatka z burakiem, gruszką i jakimś serem. Kiedyś robiłam, ale już nie pamiętam dokładnie, co tam było. Zwykły miks sałatkowy z fetą i burakiem też jest pyszny.
Ja też , juniora i dorosłego kochamPewnie, że trzeba
Ja oglądam Masterchefa
Mój zje wszystko. Nawet zakalca. Miał ubić śmietanę, tylko mu nie powiedziałam że tylko chwilę bo masło wyjdzie. Przełożył ciasto tym słodkim prawie masłem i zjadł.Ja umiem tylko sypana szarlotkę! No nic innego mi nie wychodzi, same zakalce. Potem żal mi było składników i tak oto kupuje gotowce...
Ja z lubię burak, ser biały wędzony, prażony słonecznik, szpinak i sos balsamiczny. Nawet chłop zajadał. W sumie dawno nie robiłam, chyba czas zacząć robić znowu.Ja sobie tą ostatnio zapisałam.