reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A pytanie. Czy to prawda że kremy do twarzy trzeba zmieniać co jakiś czas? Ostatnio poszłam do drogerii po swój krem ale akurat nie mieli i babka do mnie że nie mogę cały czas jedego używać. Serio? I polećcie jakiś dobry peeling do ciała, proszę 😁
Taak! Pracowałam w sephorze i na każdym pielęgnacyjnym szkoleniu wałkowali ten temat. Skóra po jakims czasie przyzwyczaja się do danego kremu,a raczej jego działania i przestaje przynosić rezultaty
Ja zasłony mam tylko w salonie i sypialni, bo pozostałe to okna dachowe. Aż wstyd się przyznać, ale odkąd je powiesiłam (jedne z 5 lat, drugie 2 lata) to jeszcze ich nie prałam 🤣 Jakoś w ogóle nawet o tym nie myślałam - chyba wygraliśmy w konkursie na zasłonowych syfiarzy 😅
Ja nie mam firan w ogóle,zasłony wiszą od lutego nie tknięte 🙈 i z roletami podobnie 😅

reklama
Heja! Ja kupiłam jakieś 3 miesiące temu nowe firanki tylko do kuchni, podobały mi się takie ze słonecznikami 😍 ale z racji tego, ze już jesień, to trzebaby pomyśleć nad nowymi, jakimiś zimowymi 🙈
Dzisiaj zapowiedziała się moja rodzinka, ze przyjedzie, od rana odgracamy dom 🙈
Pomyję wszystko z grubsza, upiekę babeczki, zrobię kawę i będziemy siedziec 😁
Mąż już oczywiście mnie upomina i mówi: „halo, halo, jesteś 3 dni po zabiegu, mama się nie obrazi, jak będzie kurz na jednej szafce!” 🙈 jestem perfekcjonistką i chciałabym mieć wszystko na tip top, ale wiem, że muszę odpuścić, żeby się zregenerować 🫢
Miłego dnia! 💓
Jak do nas przyjeżdża moja mama, to czuje jakby inspekcja sanepidu miała być przeprowadzona, wiec sprzątam niemal przez dwa dni przed ;)

A co do wstydliwych seriali wciągnął mnie nowy sezon The Kardashians razem z siostrą online komentujemy. Wciąga 🪩😅 własnie siadam do śniadania i nowy odcinek koniecznie bez starego 😅

@MatkaWariatka37 taak. Ogólnie powinno się na zmianę korzystać z rożnych jak z włosami ta sama pielęgnacja. Czyli różne szampony i różne odzywki Ja akurat mam tego dużo i minimum raz w tygodniu peeling kwasowy aby złoszczyc naskórek i koniecznie serum do buzi w zależności jakie ma twoja skóra potrzeby 😁

Jak do nas przyjeżdża moja mama, to czuje jakby inspekcja sanepidu miała być przeprowadzona, wiec sprzątam niemal przez dwa dni przed ;)
O to ja mam tak samo. Choć moja mama sama ma syf w domu to jak przyjeżdża potrafi powiedzieć że nie panuje nad swoim życiem bo nie ogarniam nawet czystości choć zawsze mam czysto tylko wiadomo zabawek czasem nie nadążam sprzątać. Strasznie się stresuje jak mama ma wpaść na kawkę.

reklama
@MatkaWariatka37 taak. Ogólnie powinno się na zmianę korzystać z rożnych jak z włosami ta sama pielęgnacja. Czyli różne szampony i różne odzywki Ja akurat mam tego dużo i minimum raz w tygodniu peeling kwasowy aby złoszczyc naskórek i koniecznie serum do buzi w zależności jakie ma twoja skóra potrzeby 😁
O rety. Już myślałam że chce mi na chama wcisnąć inny krem. Kurcze znowu muszę szukać....

Do góry