reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ah, No i zaciekawiłyście mnie tą parownicą! Poproszę o polecajki, przynajmniej pooglądam 🙈
U nas phillips - sprawdza się ekstra też podczas delegacji, a szczególnie tych samolotowych.

Załączniki

• Screenshot_20231104_131142_Allegro.jpg
    Screenshot_20231104_131142_Allegro.jpg
    134,4 KB · Wyświetleń: 55
Jak do nas przyjeżdża moja mama, to czuje jakby inspekcja sanepidu miała być przeprowadzona, wiec sprzątam niemal przez dwa dni przed ;)
Tak samo jak z moją teściową, ona jest pedantką i jak ma przyjść to sprzątam kilka dni 🙈 dobrze, że nie lubi do nas przychodzić 😄

Do mnie jak rodzice przyjeżdżają to bawią się z wnuczką a ja sprzątam. Ewentualnie tata z partnerem coś robią, a ja z mamą i córka idę pospacerować po sklepach. Nie napiszę takich spacerów, ale mama bardzo je lubię.
Wychodzę z założenia, że skoro w domu mieszkają ludzie i psy porządku nie będzie. Najczęściej sprzątam kuchnie i łazienkę. Na szczęście pedantką nie jestem bo chyba bym pół życia spędziła latając ze szanta. Ciocia zawsze powtarzała, za garnki w zlewie nie bolą.

O jeszcze a propo mam. Ja nie używam żadnych kremów, skóra się nie przyzwyczai 😅. Moja mam powtarza, że już wyglądam jak ona, bo trzeba się kremować, robić peeling itp. ja tylko w okresie zimowym używam bambino na twarz.

reklama
Do góry