reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Uwielbiam Was ❤️❤️

Kurwaaaaa, wiedziałam że tak będzie!! Taki piękny pik a ja gniję do wieczora w pracy zamiast tworzyć nowego człowieka 😤😤
Zobacz załącznik 1581875
Dobrze, że chociaż wczoraj poszaleliśmy bo dzisiaj to już pewnie nie będę miała siły 😵‍💫😵‍💫
no to "morning glory" jutro 😅 no albo na lenia dzisiaj 😉

W pracy sikalas na te owulaki? Jeśli tak to szacun 😁 ja się ciągle martwię jak rozegrać moje sikanie bo do tej pory robiłam tylko clearblue z jednym sikiem rano i już

Jeszcze wracając na chwile do mojej wczorajszej drożności - byłam u mega sympatycznego i konkretnego lekarza. Trafiłam do niego totalnie z przypadku i tylko na drożność.
Pierwszym zaskoczeniem był jego (nie rejestratorki, czy położnej, ale jego osobiście) telefon do mnie, wykonany trzy dni przed planowanym zabiegiem, żeby „się poznać” i przegadać czy mam wyniki wszystkich badań, w którym będę dniu cyklu (co więcej pamiętał to podczas wczorajszej wizyty) etc.
Wczoraj, przed zabiegiem, opowiedział mi wszystko o tym jak będzie przebiegał, był bardzo rzeczowy i profesjonalny, a przy tym sympatyczny i empatyczny. Widać, że przejmuje się pacjentkami.

Podczas drożności gadałam z nim i położna - było miło i zabawnie, wiec i dyskomfort bólowy był zniwelowany.

Wychodząc z gabinetu powiedziałam mu, że może wrócę do niego prowadzić ciąże, jak już w nią zajdę ;)

prawda, żadnych zagniotek. Są rzeczy, które ciężko w ten sposób wyprasować - niektóre spodnie np., ale większość ubrań idzie genialnie. 2 minuty i już.
Nie polecam prasowania spodni parownicą „na sobie” i tuż przed wyjściem na spotkanie - trzeba później pod rajstopy i spodnie wkładać jakieś wkłady chłodzące, opatrunki hydrożelowe i dzwonić do lekarza, żeby wypisał receptę na argosulfan 😅

Nie polecam prasowania spodni parownicą „na sobie” i tuż przed wyjściem na spotkanie - trzeba później pod rajstopy i spodnie wkładać jakieś wkłady chłodzące, opatrunki hydrożelowe i dzwonić do lekarza, żeby wypisał receptę na argosulfan 😅
😂
Ale to dobrze że jestem kompletnie najgorsza panią domu na świecie i ostatnio prasowałam przed covidem 😁

reklama
Do góry