reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

W domu rodzinny też zawsze wieszało się mokre i tak sobie schły proste. U siebie mam nie wiele firanek, ostatnio chłop zawiesił takie prosto z pralki i wiszą zmięte 🙉
Bo to właśnie zależy od materiału z którego są wykonane. W mieszkaniu raz też tak powiesiłam mokre i na następny dzień sciagalam inprasowałam. Po tamtych kartuszach temat firanek przestudiowałam dokładnie, żebym w domu nie umarła z żelazkiem w ręce 🤣

reklama
A pytanie. Czy to prawda że kremy do twarzy trzeba zmieniać co jakiś czas? Ostatnio poszłam do drogerii po swój krem ale akurat nie mieli i babka do mnie że nie mogę cały czas jedego używać. Serio? I polećcie jakiś dobry peeling do ciała, proszę 😁

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę suszarek, ja mam pralko-suszarkę i jest spoko, ale wiadomo to nie to samo co osobno, a bardzo bym chciała, ale nie mam naprawdę miejsca 😩 ale jak tylko zmienimy metraż mieszkalny na większy to suszarka i zmywarka będzie obowiązkowo 😁

ja muszę czasami ciuchy biurowe wyprasować, ale to kupiłam sobie parownice do ubrań, zupełnie inny wymiar prasowania, polecam 😁
Kusisz ! Już kilka razy słyszałam o parownicy 🤔 i pewnie się nie robią te paskudne zagniotki jak coś źle ułożysz 🙈 Jak ja się cieszę, że mój mąż pracuje w dresie 😂 rano wyciąga z suszarki, wkłada na tyłek i działa 😁 koszul nie lubi, to prasuje tylko na okazje 😂

reklama
Do góry