reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

W domu rodzinny też zawsze wieszało się mokre i tak sobie schły proste. U siebie mam nie wiele firanek, ostatnio chłop zawiesił takie prosto z pralki i wiszą zmięte 🙉
Bo to właśnie zależy od materiału z którego są wykonane. W mieszkaniu raz też tak powiesiłam mokre i na następny dzień sciagalam inprasowałam. Po tamtych kartuszach temat firanek przestudiowałam dokładnie, żebym w domu nie umarła z żelazkiem w ręce 🤣

reklama
A pytanie. Czy to prawda że kremy do twarzy trzeba zmieniać co jakiś czas? Ostatnio poszłam do drogerii po swój krem ale akurat nie mieli i babka do mnie że nie mogę cały czas jedego używać. Serio? I polećcie jakiś dobry peeling do ciała, proszę 😁

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę suszarek, ja mam pralko-suszarkę i jest spoko, ale wiadomo to nie to samo co osobno, a bardzo bym chciała, ale nie mam naprawdę miejsca 😩 ale jak tylko zmienimy metraż mieszkalny na większy to suszarka i zmywarka będzie obowiązkowo 😁

ja muszę czasami ciuchy biurowe wyprasować, ale to kupiłam sobie parownice do ubrań, zupełnie inny wymiar prasowania, polecam 😁
Kusisz ! Już kilka razy słyszałam o parownicy 🤔 i pewnie się nie robią te paskudne zagniotki jak coś źle ułożysz 🙈 Jak ja się cieszę, że mój mąż pracuje w dresie 😂 rano wyciąga z suszarki, wkłada na tyłek i działa 😁 koszul nie lubi, to prasuje tylko na okazje 😂

reklama
Do góry