reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Jak się staraliśmy wcześniej, to zamówiłam na allegro ogromną ilość testów owu i ciążowych. Kurier przyniósł nam taką solidną paczkę i mój mąż spojrzał na ten karton i z takimi emocjami „czy to jest TO O CZYM JA MYŚLĘ?!” 🤣🤣 i potem obserwowanie tego cienia na testach, czy to aby nie już 😂

Ej pytanko :) czy na wizytę do androloga na omówienie wyników nasienia Wasi mężczyźni szli sami czy towarzyszylyscie im na wizycie? 😄

reklama
Jak się staraliśmy wcześniej, to zamówiłam na allegro ogromną ilość testów owu i ciążowych. Kurier przyniósł nam taką solidną paczkę i mój mąż spojrzał na ten karton i z takimi emocjami „czy to jest TO O CZYM JA MYŚLĘ?!” 🤣🤣 i potem obserwowanie tego cienia na testach, czy to aby nie już 😂
Ja jak zamawiałam 100 owulacyjnych, to mój mąż powiedział że strasznie to drogie tak co miesiąc kupować 🤣🤣🤣 A ja 3 cykl na nich jadę i jeszcze mam 30, a wcale ich nie szczędzę ;) Teraz jak zamówiłam 20 testów ciążowych to już nawet nic nie powiedział, bo w zeszłym miesiącu zamawiałam 12 i mi nie starczyło, jeszcze 4 dokupowałam 🤣🤣🤣

Do góry