reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
a znacie miodowe kosmetyki Link do: Mydlarnia ? Dostałam puder do kapieli Miodowa Słodycz i jestem zakochana 🙈
O kurcze ale super to wygląda... Chyba mamie kupię na święta :-D
Zawsze dostawała od nas zestawy jakichś wymyślnych konfitur, miodów albo innych jadalnych rzeczy. Swoją drogą bardzo polecam Link do: Tradycyjne i ekologiczne przetwory - Eterno . Mają bardzo duży wybór pysznych rzeczy :) Są też zestawy prezentowe. Nie jest to tanie, ale raz do roku naprawdę warto nawet sobie samemu kupić ;)

Właśnie chciałam zamówić testy i patrzcie! Allegro mi nie pozwala mieć taniej!! 😂😂😂

1698920310107.png

Królowa kresek ja pierdzi to podziwiam, że jeszcze pod sklepem nie stoisz po test, bo ja przy takiej kresce to bym na pewno nie dała rady doczekać do dostawy 😆 Przecież to nie wygląda na fabryczną tylko normalną bladą kreskę 😯 no ale że trochę po czasie to rozumiem twardą głowę. Tak, czy siak mocne kciuki😁

Myszko ja również trzymam kciuki za transfer - oby to był początek pięknej drogi 😌
Ja to bym się zastawiała czy mogę jakoś pod sklepem sikać żeby było szybciej xD

A ja tu wczoraj chciałam poprosić o wpisanie 🔴. Bo przy podcieraniu zobaczyłam jasno różowy śluz, mało go było ale jednak. potem czułam lekkie skurcze i myślałam że to @ szybciej się wykluwa ale kurde dziś czysto i nic nie boli. Do @ jest trochę no chyba że znowu będzie cykl 25 to już za dwa dni więc może to jednak znak że już za chwilę nowy cykl??! Oby szybko przyszła to bym i za testowała pod koniec miesiąca!

Kosmetyki dla nastolatki to chyba najbezpieczniejszy prezent. Ja kupiłam jakiś czas temu dziewczynie mniej więcej w podobnym wieku pierwszy tusz do rzęs - młoda była zachwycona (od razu uprzedzam - zakup skonsultowany z rodzicami) ;)
Tu nie przejdzie, przynajmniej jeszcze nie teraz.

reklama
A ja tu wczoraj chciałam poprosić o wpisanie 🔴. Bo przy podcieraniu zobaczyłam jasno różowy śluz, mało go było ale jednak. potem czułam lekkie skurcze i myślałam że to @ szybciej się wykluwa ale kurde dziś czysto i nic nie boli. Do @ jest trochę no chyba że znowu będzie cykl 25 to już za dwa dni więc może to jednak znak że już za chwilę nowy cykl??! Oby szybko przyszła to bym i za testowała pod koniec miesiąca!
Ja nie chce nic mówić, ale chyba wszystkie wiemy co może oznaczać taki różowy śluz 🙈 kiedy testujesz? 😁

Do góry