królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Za to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.Niestety... W poprzednim cyklu też tak mówił i nie pykło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.Niestety... W poprzednim cyklu też tak mówił i nie pykło
Oj tam oj tam, wie na pewnoZa to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.
Najpóźniej do 10 ( najdłuższy cykl 31dniowy) i tak prosiłam o zapisanie. Choć mogę już od 4. ( licząc cykl 25dniowy- standardowy o ile można tak powiedzieć)Ja nie chce nic mówić, ale chyba wszystkie wiemy co może oznaczać taki różowy śluz kiedy testujesz?
Za to moj juz od kilku cykli nawet nie wie, ze nadal obsikuje lh i robię testy ciążowe.
Razem, bo dla mojego męża terminy medyczne to czarna magia i nie jest w stanie ich zapamiętaćEj pytanko czy na wizytę do androloga na omówienie wyników nasienia Wasi mężczyźni szli sami czy towarzyszylyscie im na wizycie?
Jak puścisz go samego to nic nie będziesz wiedziała co załatwiłEj pytanko czy na wizytę do androloga na omówienie wyników nasienia Wasi mężczyźni szli sami czy towarzyszylyscie im na wizycie?
Mój był sam , to był urolog androlog w 1 osobie ja czekałam pod gabinetemEj pytanko czy na wizytę do androloga na omówienie wyników nasienia Wasi mężczyźni szli sami czy towarzyszylyscie im na wizycie?
Ja jak zamawiałam 100 owulacyjnych, to mój mąż powiedział że strasznie to drogie tak co miesiąc kupować A ja 3 cykl na nich jadę i jeszcze mam 30, a wcale ich nie szczędzę Teraz jak zamówiłam 20 testów ciążowych to już nawet nic nie powiedział, bo w zeszłym miesiącu zamawiałam 12 i mi nie starczyło, jeszcze 4 dokupowałamJak się staraliśmy wcześniej, to zamówiłam na allegro ogromną ilość testów owu i ciążowych. Kurier przyniósł nam taką solidną paczkę i mój mąż spojrzał na ten karton i z takimi emocjami „czy to jest TO O CZYM JA MYŚLĘ?!” i potem obserwowanie tego cienia na testach, czy to aby nie już