reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja nie wiem co wy za chłopów macie xD
Mój pewnie ze strachu przed zapomnieniam wszystko zapamiętał😃🤣
Też się zastanawiam, ja mam w drugą stronę - jak trzeba iść z dzieckiem do lekarza to jak się da idzie mąż, bo ona więcej później pamięta 🤣🤣🤣 A ja wychodzę z kartką z zaleceniami i wiem dokładnie tyle ile tam jest napisane, nic więcej nie pamiętam 🤣🤣🤣

reklama
Ja nie wiem co wy za chłopów macie xD
Mój pewnie ze strachu przed zapomnieniam wszystko zapamiętał😃🤣
Mój pewnie tez by zapamiętał, ale chyba i tak nie wytrzymam i wejdę z nim, dla zaspokojenia własnej ciekawosci i żeby mieć pewnosc ze się dowie wszystkiego co trzeba 😂 no chyba, ze wyniki nasienia wyjdą tym razem wzorowe, to nie będzie o czym rozmawiać🤷🏼‍♀️ za tydzień idzie na badanie, tym razem do innego miejsca, może nie będą mu kazali trzepać w toalecie dla niepełnosprawnych tuż przy ruchliwym korytarzu. Do dzisiaj nie wiem jak on sobie wtedy poradził xD

Wow jeden dzień mnie nie było i 12 stron do nadrobienia 🥹😁 no pięknie. Ja robiłam dziś rano test ale ten elektryczny z clearblue jakoś mam wrażenie że źle go zrobiłam z stresu. Po pracy kupie jeszcze jeden inny zwykły i dam znać ewentualnie zrobię jutro rano.
Da się źle zrobić test? 😄 A co na nim wyszło?

Mój zapas testów ciazowych wydaje się jakiś skromny przy Waszych 😅 mam jeden i właśnie zamówiłam 4 🙈
13dc , cały dzień jakoś mega dużo śluzu, więc czekam na starego aż wróci do domu i go zaatakuje 😁 ehh ten czas do testowania by jakoś szybciej mój lecieć 🙈

Mój pewnie tez by zapamiętał, ale chyba i tak nie wytrzymam i wejdę z nim, dla zaspokojenia własnej ciekawosci i żeby mieć pewnosc ze się dowie wszystkiego co trzeba 😂 no chyba, ze wyniki nasienia wyjdą tym razem wzorowe, to nie będzie o czym rozmawiać🤷🏼‍♀️ za tydzień idzie na badanie, tym razem do innego miejsca, może nie będą mu kazali trzepać w toalecie dla niepełnosprawnych tuż przy ruchliwym korytarzu. Do dzisiaj nie wiem jak on sobie wtedy poradził xD
Naprawdę? Nie no szacunek dla niego..że w takich okolicznościach i warunkach mu się udało 😱 to dramat, że są jeszcze takie nieprzystosowane miejsca. Nie dość, że badanie samo w sobie krępujące , to jeszcze takie kwiatki.
Oby tym razem warunki były przyjazne 😀
Mam nadzieję, że wyniki będą wzorowe i za to 🤞🤞
Jak wolisz to na wizytę idź z nim, jeśli będziesz spokojniejsza 🙂 przynajmniej później ewentualnie nie będziesz gdybać i żałować, że chciałaś a nie poszłaś.

reklama
Mój zapas testów ciazowych wydaje się jakiś skromny przy Waszych 😅 mam jeden i właśnie zamówiłam 4 🙈
13dc , cały dzień jakoś mega dużo śluzu, więc czekam na starego aż wróci do domu i go zaatakuje 😁 ehh ten czas do testowania by jakoś szybciej mój lecieć 🙈
Zastanawiam się czy nie zamówić testów z Polski. Bo są zdecydowanie tańsze. Ja to wydaje fortunę na testy. Czy to owulacyjne czy ciążowe.

Do góry