reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Uprzedzan
Ja ostatnio tak miałam gdy był nałożony limit. U mnie to akurat były kostki do zmywarki finish w super cenie 75zl.
Już się udało :) Coś chyba jest nie tak z koszykiem, bo mąż też nie mógł zamówić ani z telefonu ani z komputera.

Rozwiązaniem było nie wrzucać do koszyka, tylko od razu z poziomu aukcji kupić i poszło bez problemu :)

Także w sobotę będę miała 20 sztuk patyków do sikania w domu 🙆‍♀️🙆‍♀️

Ja jakoś nie😄😁😀 bo z góry zakladam wynik negatywny 🫣 ale pojadę i tak
A mój mąż znowu świruje, już go trzepie bardziej niż mnie 😂😂
Robił mi zakupy w Rossmannie i zadzwonił żeby powiedzieć że wszystko kupił, ja mu powiedziałam o tej krwi w śluzie to mnie opierdzielił że czemu nie mówiłam wcześniej bo przecież test by mi od razu kupił bo to NA PEWNO IMPLANTACYJNE 😂😂
Tak więc jako jedyna na świecie mam implantację przed owulacją według mojego męża 🤌🤌

A mój mąż znowu świruje, już go trzepie bardziej niż mnie 😂😂
Robił mi zakupy w Rossmannie i zadzwonił żeby powiedzieć że wszystko kupił, ja mu powiedziałam o tej krwi w śluzie to mnie opierdzielił że czemu nie mówiłam wcześniej bo przecież test by mi od razu kupił bo to NA PEWNO IMPLANTACYJNE 😂😂
Tak więc jako jedyna na świecie mam implantację przed owulacją według mojego męża 🤌🤌
Moze mąż ma 6 zmysł😁😄 i dobrego nosa co do tego cyklu

reklama
Do góry