reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja rok temu zamawiałam z tej strony: Link do: Pasieki Rodziny Sadowskich
Przed świetami wchodzą zestawy, gdzie są np 2 miodki, jakiś syrop do tego/skarpetki, różne konfiguracje są 😁
A to ja powiem z perspektywy osoby która dostała ich miodziki już dwa razy - są PYSZNE🙈 gdzie ja normalnie miodu nie lubię, a te smakowe od nich to rewelacja. Cytrynowy mogłabym jeść lyzeczka prosto ze słoika 😅

reklama
Ja rok temu zamawiałam z tej strony: Link do: Pasieki Rodziny Sadowskich
Przed świetami wchodzą zestawy, gdzie są np 2 miodki, jakiś syrop do tego/skarpetki, różne konfiguracje są 😁
Super prezent dla osób które nie mają dostępu do sprawdzonych źródeł ☺️ my mamy w rodzinie wujka który ma swoją pasiekę 🙂 no i moim przetworami obdarowuje zaraz gdy zrobię i wszyscy są bardzo zadowoleni i wdzięczni, ale do świąt nie wytrzymałabym więc muszę cos kupić 🤷🏻‍♀️

Wchodzę w ten link z miodami i czytam „Tyłek pszczeli w miodzie” i mam takie wtf, co to jest?! Patrzę na zdjęcie, widzę jakieś kropki w słoiku i zaczynam wierzyć, że pszczele dupki są w słoiku. Ale nie dało mi to spokoju i czytam jeszcze raz - pyłek… pyłek pszczeli w miodzie 🤣🤣🤣
IMG_0773.jpeg

Szczerze, to nie ma takich. Wsłuchuje się co ludzie potrzebują i kupuje 🙂 najgorzej jest z dzieciakami, w dzisiejszych czasach mają wszystko i jeśli rodzice coś zasugerują to jest łatwiej, a tak to trzeba się nagłówkować. Właśnie dla mnie wyzwaniem jest prezent dla 11 latki. Wstępnie będzie to zestaw kosmetyków typu krem, żel, szampon, ale ma też nowy pokój i jeśli tylko mi się uda to będę chciał zaglądnąć do niego w najbliższym czasie.
Kosmetyki dla nastolatki to chyba najbezpieczniejszy prezent. Ja kupiłam jakiś czas temu dziewczynie mniej więcej w podobnym wieku pierwszy tusz do rzęs - młoda była zachwycona (od razu uprzedzam - zakup skonsultowany z rodzicami) ;)

reklama
Do góry