reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja rok temu zamawiałam z tej strony: Link do: Pasieki Rodziny Sadowskich
Przed świetami wchodzą zestawy, gdzie są np 2 miodki, jakiś syrop do tego/skarpetki, różne konfiguracje są 😁
A to ja powiem z perspektywy osoby która dostała ich miodziki już dwa razy - są PYSZNE🙈 gdzie ja normalnie miodu nie lubię, a te smakowe od nich to rewelacja. Cytrynowy mogłabym jeść lyzeczka prosto ze słoika 😅

reklama
Ja rok temu zamawiałam z tej strony: Link do: Pasieki Rodziny Sadowskich
Przed świetami wchodzą zestawy, gdzie są np 2 miodki, jakiś syrop do tego/skarpetki, różne konfiguracje są 😁
Super prezent dla osób które nie mają dostępu do sprawdzonych źródeł ☺️ my mamy w rodzinie wujka który ma swoją pasiekę 🙂 no i moim przetworami obdarowuje zaraz gdy zrobię i wszyscy są bardzo zadowoleni i wdzięczni, ale do świąt nie wytrzymałabym więc muszę cos kupić 🤷🏻‍♀️

Wchodzę w ten link z miodami i czytam „Tyłek pszczeli w miodzie” i mam takie wtf, co to jest?! Patrzę na zdjęcie, widzę jakieś kropki w słoiku i zaczynam wierzyć, że pszczele dupki są w słoiku. Ale nie dało mi to spokoju i czytam jeszcze raz - pyłek… pyłek pszczeli w miodzie 🤣🤣🤣
IMG_0773.jpeg

Szczerze, to nie ma takich. Wsłuchuje się co ludzie potrzebują i kupuje 🙂 najgorzej jest z dzieciakami, w dzisiejszych czasach mają wszystko i jeśli rodzice coś zasugerują to jest łatwiej, a tak to trzeba się nagłówkować. Właśnie dla mnie wyzwaniem jest prezent dla 11 latki. Wstępnie będzie to zestaw kosmetyków typu krem, żel, szampon, ale ma też nowy pokój i jeśli tylko mi się uda to będę chciał zaglądnąć do niego w najbliższym czasie.
Kosmetyki dla nastolatki to chyba najbezpieczniejszy prezent. Ja kupiłam jakiś czas temu dziewczynie mniej więcej w podobnym wieku pierwszy tusz do rzęs - młoda była zachwycona (od razu uprzedzam - zakup skonsultowany z rodzicami) ;)

reklama
Do góry