reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kurcze, w tym nie jestem zbyt dobra 😅😅

Ale! Słuchajcie, wczoraj ścięłam włosy. Znaczy mąż mi ściął 😁😁 Poszło jakieś 10-12cm całkowicie zniszczonych włosów. Chcę zacząć je zapuszczać, macie może jakieś swoje pro-tipy? Mam już całą listę zakupów jeśli chodzi o wcierki/boostery itd, ale aą w ogóle jakieś suple które można brać w ewentualnej ciąży? Kiedyś brałam vitapil, ale on nie jest dla ciężarnych więc jak zobaczyłam 2 kreski to odstawiłam i już do niego nie wróciłam.

@Haynee86 Melduj się z wynikiem testu!
Ja pierdzielę! Sporo obcięłaś! Mąż fryzjer? ;)

Ja pro-tipów nie mam, bo generalnie mam wywalone, nie mam na nic czasu. Nawet nie farbuję, bo nie miałabym czasu farbować odrostów 🤣 Ale! Kiedyś któraś z dziewczyn podrzuciła mi taki link Link do: ZRÓB TEST i poznaj swoją porowatość . W zależności od tego jakie włosy są należy dobierać kosmetyki. W ogóle podobno kosmetyki z tej firmy są fajne, ale jeszcze nie testowałam.

Te luźne wątki siłą rzeczy też często dotyczyły 💩.
Kocham Was 🤣
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Ja mam włosy tak do połowy pleców, kiedyś były dłuższe, teraz rosną do pewnego momentu i dalej nie chcą. Końcówki (10-15xm) obcinam jak jestem u rodziców. Farbę nakładał partner, ale wkurzały mnie odrosty i przestałam. Teraz mam ombre😅 czy jak to się tam zwie. U fryzjera niegdy nie byłam. Kiedyś łykałam skrzyp w tabletkach, a tak to stosuje po myciu jakąś odżywkę żeby łatwiej było rozczesać

Ja mam włosy tak do połowy pleców, kiedyś były dłuższe, teraz rosną do pewnego momentu i dalej nie chcą. Końcówki (10-15xm) obcinam jak jestem u rodziców. Farbę nakładał partner, ale wkurzały mnie odrosty i przestałam. Teraz mam ombre😅 czy jak to się tam zwie. U fryzjera niegdy nie byłam. Kiedyś łykałam skrzyp w tabletkach, a tak to stosuje po myciu jakąś odżywkę żeby łatwiej było rozczesać
Ja też mam takie ombre 🤣 strasznie nie chce mi się chodzić do fryzjera, to farbowałam włosy co pół roku i w końcu przestałam 😅teraz mam 2/3 naturalnych, a resztę farbowanych. A że mam kręcone, to nawet nie rzucą się to w oczy (przynajmniej w moje nie 🤪).

Mikołajkowy też spoko, fajnie można ograć temat powiedzenia drugiej połowce :) trzymam kciukasy!
Ja podziwiam Was, że czekacie z takimi nowinami - jak pierwszy raz zobaczyłam dwie kreski, to od razy wybiegłam z łazienki i mojemu pokazałam jak był w trakcie calla (plusy home office). Teraz jak robię testy, to czekam aż wyjdę z łazienki, żeby od razu wiedzieć

Ja pierdzielę! Sporo obcięłaś! Mąż fryzjer? ;)

Ja pro-tipów nie mam, bo generalnie mam wywalone, nie mam na nic czasu. Nawet nie farbuję, bo nie miałabym czasu farbować odrostów 🤣 Ale! Kiedyś któraś z dziewczyn podrzuciła mi taki link Link do: ZRÓB TEST i poznaj swoją porowatość . W zależności od tego jakie włosy są należy dobierać kosmetyki. W ogóle podobno kosmetyki z tej firmy są fajne, ale jeszcze nie testowałam.
Nie fryzjer, ale on "ogarnia" moje włosy a ja jego :D Nauczyliśmy się wszystkiego z programów typu "ostre cięcie" i youtube'a 😄

Właśnie robiłam dzisiaj ten test! Wyszły mi średniopory +. Ale nadal ni cholery nie wiem co to oznacza i jakie kosmetyki wybrać 🤣🤣 Chyba będę po prostu stosować metodę prób i błędów.

Mam na liście wcierkę z tej firmy. Ponoć działa cuda, już wiele świetnych opinii o niej czytałam. Zobaczymy czy na mnie też tak dobrze podziała 😃

Ja byłam raz u fryzjerki. Jak szłam do komunii to robiła mi fryzurę 😂 Nawet na własny ślub sama się ufarbowałam i uczesałam 😉

Ale długość włosów... Szok! Zazdroszczę! Ja nigdy nie miałam dłuższych niż do łopatek, bo jestem uzależniona od farbowania i rozjaśniania więc są zniszczone masakrycznie. Właśnie stąd mój pomysł na ścięcie większości i zapuszczanie od nowa.

Hej dziewczyny!
Wczoraj się czułam jak ta wasza 💩 z gifów 😂 cały dzień mi było słabo, niedobrze, do tego bolała mnie głową (zawsze przy 2 i 3 dniu okresu łeb mnie nawala jakby miał wybuchnac). Dziś już jest ok, za to jutro mija tydzień od wyrwania dolnej osemki a mnie dalej to miejsce boli i wydaje się być napuchniete. Boję się, że zrobił mi się suchodol zębowy 🫠 Jutro przejdę się do dentysty by zobaczyła co tam się dzieje. Mam do końca tygodnia urlop, więc skorzystam 😂 Może na miasto pojadę i od razy prezenty kupię.
Niemaz też ma jutro i pojutrze urlop więc korzystając z przedszkola i dziecka w placówce wyrwę go na przedurodzinowa randkę 😂 Bo w sobotę stuka mu 36 lat 🙈
Spokojnego dnia! I smacznej kawusi 😁

reklama
Do góry