nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Te luźne wątki siłą rzeczy też często dotyczyły .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LuźnejTe luźne wątki siłą rzeczy też często dotyczyły .
Ja pierdzielę! Sporo obcięłaś! Mąż fryzjer?Kurcze, w tym nie jestem zbyt dobra
Ale! Słuchajcie, wczoraj ścięłam włosy. Znaczy mąż mi ściął Poszło jakieś 10-12cm całkowicie zniszczonych włosów. Chcę zacząć je zapuszczać, macie może jakieś swoje pro-tipy? Mam już całą listę zakupów jeśli chodzi o wcierki/boostery itd, ale aą w ogóle jakieś suple które można brać w ewentualnej ciąży? Kiedyś brałam vitapil, ale on nie jest dla ciężarnych więc jak zobaczyłam 2 kreski to odstawiłam i już do niego nie wróciłam.
@Haynee86 Melduj się z wynikiem testu!
Te luźne wątki siłą rzeczy też często dotyczyły .
Kocham WasLuźnej
Ja też mam takie ombre strasznie nie chce mi się chodzić do fryzjera, to farbowałam włosy co pół roku i w końcu przestałam teraz mam 2/3 naturalnych, a resztę farbowanych. A że mam kręcone, to nawet nie rzucą się to w oczy (przynajmniej w moje nie ).Ja mam włosy tak do połowy pleców, kiedyś były dłuższe, teraz rosną do pewnego momentu i dalej nie chcą. Końcówki (10-15xm) obcinam jak jestem u rodziców. Farbę nakładał partner, ale wkurzały mnie odrosty i przestałam. Teraz mam ombre czy jak to się tam zwie. U fryzjera niegdy nie byłam. Kiedyś łykałam skrzyp w tabletkach, a tak to stosuje po myciu jakąś odżywkę żeby łatwiej było rozczesać
Ja podziwiam Was, że czekacie z takimi nowinami - jak pierwszy raz zobaczyłam dwie kreski, to od razy wybiegłam z łazienki i mojemu pokazałam jak był w trakcie calla (plusy home office). Teraz jak robię testy, to czekam aż wyjdę z łazienki, żeby od razu wiedziećMikołajkowy też spoko, fajnie można ograć temat powiedzenia drugiej połowce trzymam kciukasy!
Nie fryzjer, ale on "ogarnia" moje włosy a ja jego Nauczyliśmy się wszystkiego z programów typu "ostre cięcie" i youtube'aJa pierdzielę! Sporo obcięłaś! Mąż fryzjer?
Ja pro-tipów nie mam, bo generalnie mam wywalone, nie mam na nic czasu. Nawet nie farbuję, bo nie miałabym czasu farbować odrostów Ale! Kiedyś któraś z dziewczyn podrzuciła mi taki link Link do: ZRÓB TEST i poznaj swoją porowatość . W zależności od tego jakie włosy są należy dobierać kosmetyki. W ogóle podobno kosmetyki z tej firmy są fajne, ale jeszcze nie testowałam.
Ja byłam raz u fryzjerki. Jak szłam do komunii to robiła mi fryzurę Nawet na własny ślub sama się ufarbowałam i uczesałamJa mam włosy tak do połowy pleców, kiedyś były dłuższe, teraz rosną do pewnego momentu i dalej nie chcą. Końcówki (10-15xm) obcinam jak jestem u rodziców. Farbę nakładał partner, ale wkurzały mnie odrosty i przestałam. Teraz mam ombre czy jak to się tam zwie. U fryzjera niegdy nie byłam. Kiedyś łykałam skrzyp w tabletkach, a tak to stosuje po myciu jakąś odżywkę żeby łatwiej było rozczesać