reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

ja też. Szczerze, to kupiłam nawet halloweenowego bodziaka żeby mieć jako spóźniony halloweenowy prezent dla męża razem z pozytywnym testem, tak bardzo wierzyłam ze się uda. Dobrze ze chociaż metki nie oderwałam to przynajmniej oddam 😅 no ale trudno, nie będzie halloweenowego bejbika, teraz jest szansa na mikołajkowego 😆
Mikołajkowy też spoko, fajnie można ograć temat powiedzenia drugiej połowce :) trzymam kciukasy!

reklama
Nie ma @Brownie1992 nie ma taktycznej💩
Teraz pewnie na majówkach rzuca 💩😆
Musimy utrzymać kult 💩💩💩 🤣
Bathroom Ocupado GIF

19.10 był pik mimo, że premom ustawił mi 22.10 czyli 11 dni po. Dziś temperatura 36.80. Ogolnie taki mega skok był 22.10 więc pewnie to był 1 dzień po.
To jeszcze jest szansa!

U mnie dzisiaj temperatura poszła w dół, test negatywny. No trudno 🙃
O nieee, a tak liczyłam na pozytywne otwarcie miesiąca 🥲

@Kitsune jeszcze przydałyby się luźne tematy do dyskusji tak jak kiedyś :D Wtedy znowu natrzaskamy tysiąc stron 🤣🤣🤣
Kurcze, w tym nie jestem zbyt dobra 😅😅

Ale! Słuchajcie, wczoraj ścięłam włosy. Znaczy mąż mi ściął 😁😁 Poszło jakieś 10-12cm całkowicie zniszczonych włosów. Chcę zacząć je zapuszczać, macie może jakieś swoje pro-tipy? Mam już całą listę zakupów jeśli chodzi o wcierki/boostery itd, ale aą w ogóle jakieś suple które można brać w ewentualnej ciąży? Kiedyś brałam vitapil, ale on nie jest dla ciężarnych więc jak zobaczyłam 2 kreski to odstawiłam i już do niego nie wróciłam.

@Haynee86 Melduj się z wynikiem testu!

reklama
Raz Brownie miała wyjście to było dużo gównianych historii, żeby miała co czytać jak już wróci.

Z luźnych wątków to było dużo o jedzeniu. Wyzwania ćwiczeniowe i wspieranie w nich. Książki, czasopisma... Można pisać o wszystkimi, nie tylko starania.

Do góry