Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawno tego nie widziałamDzień dobry dziewczęta w listopadzie
Wiem, dlatego musiałam Żeby nowe dziewczyny znały ten gifDawno tego nie widziałam
Brakowalo mi tego szituDzień dobry dziewczęta w listopadzie
O nie.... tak liczyłam na Twój pozytywU mnie dzisiaj temperatura poszła w dół, test negatywny. No trudno
Kciuki podziałały! Wychodzę!Spokojnie odpoczywaj i wracaj do pełni sił Dobrze, że zleciałaś zrobienie badań. Trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze wyjście do domu
ja też. Szczerze, to kupiłam nawet halloweenowego bodziaka żeby mieć jako spóźniony halloweenowy prezent dla męża razem z pozytywnym testem, tak bardzo wierzyłam ze się uda. Dobrze ze chociaż metki nie oderwałam to przynajmniej oddam no ale trudno, nie będzie halloweenowego bejbika, teraz jest szansa na mikołajkowegoO nie.... tak liczyłam na Twój pozytyw