reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dzień dobry dziewczęta w listopadzie 😁
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

reklama
Dzień dobry. U nas jak na listopad bezchmurnie, słonecznie i nawet w miarę ciepło. Dzień zaczynam od herbatki bo ja z tych co kawy w życiu nie piły, odpycha mnie jej zapach!! Dziś tylko na grób taty i bratanicy pojadę. Resztę mąż sam odwiedzi. To będzie bardzo leniwy dzień choć wczoraj plany były ambitne ale czuje jakaś niemoc.

Hej dziewczyny w Nl nie obchodzą wszystkich świętych, więc normalny dzień tu🤷🏼‍♀️ Żałuję, że nie mogę być akurat w Pl, bo ja lubię te dwa dni... Halloween nue obchodzę za bardzo - dzieciom jakieś stroje kupuję jedynie i biegają po domu i straszą 😂

U mnie 9dc za 3dni będę robić ovulaki a ze starym mam na pieńku. Nie mogę nawet na niego patrzeć, więc nie wiem jak my to dziecko zrobimy w tym cyklu - chyba tylko pozycja od tyłu wchodzi w grę - nie będę musiała na niego patrzeć przynajmniej 🤪
A to zbiór moich aktualnych supli 😆 stary bierze raz tyle 😆

Załączniki

• IMG_20231101_095626.jpg
    IMG_20231101_095626.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 76
reklama
O nie.... tak liczyłam na Twój pozytyw 😭
ja też. Szczerze, to kupiłam nawet halloweenowego bodziaka żeby mieć jako spóźniony halloweenowy prezent dla męża razem z pozytywnym testem, tak bardzo wierzyłam ze się uda. Dobrze ze chociaż metki nie oderwałam to przynajmniej oddam 😅 no ale trudno, nie będzie halloweenowego bejbika, teraz jest szansa na mikołajkowego 😆

Do góry