reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Średnioporowate+ włosy to takie, które są zdrowe, normalne, ewentualnie lekko się puszą. Mogą się tez puszyć dlatego, ze chcą się kręcić i wtedy wychodzi tzw Hagrid na głowie jak je rozczeszesz po myciu 🙈
Wtedy wydobywasz skręt na mokro, odgniatasz i na sucho ich nie czeszesz 🙈
Podziwiam osoby które to ogarniają. Ja i moja przyjaciółka mamy kręcone, ona to taka typowa wlosomaniaczka i gdyby nie ona to moje włosy to byłby mop 😂 podziwiam!!!

reklama
Oooo to pokażę Ci moją listę, może mi podpowiesz czy na start to co wybrałam będzie okej ;) Jeśli chodzi o odżywkę i szampon to aktualnie używam z Kameleo z keratyną
Hm, wydaje mi się, ze skoro masz peeling, to ten booster zbędny. Tak w ogóle nie słyszałam o tej firmie, ale trochę zaniedbałam ostatnio nowości kosmetyczne włosowe, bo musiałam zużyć resztki tego, co mam w domu 🙈
Szampon z keratyna ok, ale na pewno nie do stosowania codziennie/co każde mycie, tylko raz na jakiś czas. Lepszy byłby np taki łagodny: Link do: Peace of Mint - szampon w kostce (PUSZKA)
Hm, a serum termoochronne tez można sobie podarować moim zdaniem, bo końcówki (nawet od połowy długości włosów małą ilością) możesz zabezpieczyć serum na końcówki 🩷

Hm, wydaje mi się, ze skoro masz peeling, to ten booster zbędny. Tak w ogóle nie słyszałam o tej firmie, ale trochę zaniedbałam ostatnio nowości kosmetyczne włosowe, bo musiałam zużyć resztki tego, co mam w domu 🙈
Szampon z keratyna ok, ale na pewno nie do stosowania codziennie/co każde mycie, tylko raz na jakiś czas. Lepszy byłby np taki łagodny: Link do: Peace of Mint - szampon w kostce (PUSZKA)
Hm, a serum termoochronne tez można sobie podarować moim zdaniem, bo końcówki (nawet od połowy długości włosów małą ilością) możesz zabezpieczyć serum na końcówki 🩷
Oj nie nie, szampon w kostce odpada. Nie lubię :/

Kurcze, a ja ciągle używam tego szamponu a myję włosy co 2-3 dni :o:o

Podziwiam osoby które to ogarniają. Ja i moja przyjaciółka mamy kręcone, ona to taka typowa wlosomaniaczka i gdyby nie ona to moje włosy to byłby mop 😂 podziwiam!!!
Ja też kręconowłosa 🥰 dopiero 5 lat temu to odkryłam i od prostych, zniszczonych drutów katowanych przez 12 lat prostownica doszłam do super kreciolkow 🥰 muszę się wybrać do fryzjera, bo 3 mies już minęły 😝

Załączniki

• IMG_9635.jpeg
    IMG_9635.jpeg
    396,1 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Nie masz ich suchych, matowych, takich „sztywnych”?
Po umyciu nie, właśnie mam wrażenie że całkiem fajnie u mnie działa ten szampon. Czasami jeszcze używam czerwonego z joanny i też jest w miarę.
Kurcze patrzę na niego zawsze jak jestem w pracy. Tylko ja nie lubię delikatnych szamponów. Ale może warto spróbować

Do góry