reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Średnioporowate+ włosy to takie, które są zdrowe, normalne, ewentualnie lekko się puszą. Mogą się tez puszyć dlatego, ze chcą się kręcić i wtedy wychodzi tzw Hagrid na głowie jak je rozczeszesz po myciu 🙈
Wtedy wydobywasz skręt na mokro, odgniatasz i na sucho ich nie czeszesz 🙈
Podziwiam osoby które to ogarniają. Ja i moja przyjaciółka mamy kręcone, ona to taka typowa wlosomaniaczka i gdyby nie ona to moje włosy to byłby mop 😂 podziwiam!!!

reklama
Oooo to pokażę Ci moją listę, może mi podpowiesz czy na start to co wybrałam będzie okej ;) Jeśli chodzi o odżywkę i szampon to aktualnie używam z Kameleo z keratyną
Hm, wydaje mi się, ze skoro masz peeling, to ten booster zbędny. Tak w ogóle nie słyszałam o tej firmie, ale trochę zaniedbałam ostatnio nowości kosmetyczne włosowe, bo musiałam zużyć resztki tego, co mam w domu 🙈
Szampon z keratyna ok, ale na pewno nie do stosowania codziennie/co każde mycie, tylko raz na jakiś czas. Lepszy byłby np taki łagodny: Link do: Peace of Mint - szampon w kostce (PUSZKA)
Hm, a serum termoochronne tez można sobie podarować moim zdaniem, bo końcówki (nawet od połowy długości włosów małą ilością) możesz zabezpieczyć serum na końcówki 🩷

Hm, wydaje mi się, ze skoro masz peeling, to ten booster zbędny. Tak w ogóle nie słyszałam o tej firmie, ale trochę zaniedbałam ostatnio nowości kosmetyczne włosowe, bo musiałam zużyć resztki tego, co mam w domu 🙈
Szampon z keratyna ok, ale na pewno nie do stosowania codziennie/co każde mycie, tylko raz na jakiś czas. Lepszy byłby np taki łagodny: Link do: Peace of Mint - szampon w kostce (PUSZKA)
Hm, a serum termoochronne tez można sobie podarować moim zdaniem, bo końcówki (nawet od połowy długości włosów małą ilością) możesz zabezpieczyć serum na końcówki 🩷
Oj nie nie, szampon w kostce odpada. Nie lubię :/

Kurcze, a ja ciągle używam tego szamponu a myję włosy co 2-3 dni :o:o

Podziwiam osoby które to ogarniają. Ja i moja przyjaciółka mamy kręcone, ona to taka typowa wlosomaniaczka i gdyby nie ona to moje włosy to byłby mop 😂 podziwiam!!!
Ja też kręconowłosa 🥰 dopiero 5 lat temu to odkryłam i od prostych, zniszczonych drutów katowanych przez 12 lat prostownica doszłam do super kreciolkow 🥰 muszę się wybrać do fryzjera, bo 3 mies już minęły 😝

Załączniki

• IMG_9635.jpeg
    IMG_9635.jpeg
    396,1 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Nie masz ich suchych, matowych, takich „sztywnych”?
Po umyciu nie, właśnie mam wrażenie że całkiem fajnie u mnie działa ten szampon. Czasami jeszcze używam czerwonego z joanny i też jest w miarę.
Kurcze patrzę na niego zawsze jak jestem w pracy. Tylko ja nie lubię delikatnych szamponów. Ale może warto spróbować

Do góry