reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ohh jak ja to rozumiem. Jak szłam na drożność to miałam nadzieję że mi powiedzą że mam jeden niedrożny jajowód i jest to przyczyną niepowodzeń. Jajowody okazały się obydwa drożne i bardzo się cieszę, no ale diagnostykę trzeba dalej prowadzić :) robisz histero na NFZ czy u doktorka z kliniki? Będą Ci od razu pobierać wycinki endo do badań? Przypilnuj żeby Ci zrobili wycinki żeby nie trzeba było dwa razy w macicy grzebać :)
Robię w klinice (niestety, zawsze wszystko prywatnie...). Wycinki do badań będą od razu pobrane.
Naprawdę liczę na to, że na tej histero coś małego wyjdzie, bo mam plamienia, które doprowadzają mnie do szału ostatnio.

Ja do dr Paligi chciałam się zapisać, dzwoniłam bodajże w czerwcu. Zaproponowali termin na luty 2024. Umówiłam się w zastępstwie do jej męża, dr Mańki, termin na grudzień tego roku. W sierpniu wskoczyłam w jakąś odwołaną przez kogoś wizytę, potem już wizyty umawiane regularnie 😌 takie doświadczenia, jeżeli chodzi o angeliusa
Ona jest tu w okolicach często nazywana lekarzem ostatniej szansy, więc to wyjaśnia terminy. Zajmuje się jedynie doprowadzeniem pacjentek do ciąży, ale samej ciąży już nie prowadzi.

reklama
@aurii_orelii a jak u Ciebie przygotowania do IUI? Zrobione wymagane badania i wymazy? Macie jakieś zalecenia dodatkowe co robić żeby się dobrze przygotować?
Pierwsza wizyta w Krakowie 12.12 😏 jak się uda ,że okresu nie dostanę do tej pory to mam nadzieję, że zrobi mi wszystkie potrzebne badania żebym w styczniu mogla.podejsc do iui. No chyba, że się nie zgodzą ze względu na słabe morfo plemniorów

Do góry