Lwica1410
Fanka BB :)
Jeszcze 10 stron. 250 km do domu więc zdążęto musimy się postarać żebyś miała jeszcze co nadrabiać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze 10 stron. 250 km do domu więc zdążęto musimy się postarać żebyś miała jeszcze co nadrabiać
cudownieJuż wiem, podchodzimy na naturalnym cyklu mamy trzy maluszki
Zazdraszczam. Ja jak jestem pasażerem, nie mogę czytać książki/telefonu, bo od razu mnie mdliJeszcze 10 stron. 250 km do domu więc zdążę
ja tak samoZazdraszczam. Ja jak jestem pasażerem, nie mogę czytać książki/telefonu, bo od razu mnie mdli
Mam to samo! I z tyłu też nie lubię siedziećZazdraszczam. Ja jak jestem pasażerem, nie mogę czytać książki/telefonu, bo od razu mnie mdli
Hej! Dziękuję, dobrze Tak, czekam teraz na histeroskopię za trochę ponad dwa tygodnie. Jeśli nie wyjdą jakieś cyrki (w sumie nie wiem czy lepiej, żeby coś wyszło, czy lepiej, żeby było czysto) to planowany transfer na styczeń.@Avy a jak tam u Was? Dobrze pamiętam że skupiacie się teraz na diagnostyce? Jakieś plany na kolejny transfer czy na razie przerwa dłuższa?
Moje cykle są bardzo różne, ale średnio mają 24-26 dni, a owu 10-14dc. Nie martwiłabym się, gdyby podczas wczorajszego usg było widać prawidłowy obraz jajników, tymczasem nie było widocznego żadnego pęcherzyka - nie, że owulacyjnego, ale absolutnie żadnego, jakby jajniki były uśpione. I ja wiem, że owu może się przesunąć, cykl wydłużyć etc. jednak ten obraz, biorąc pod uwagę moją marną rezerwę jajnikową, niestety nie wróży dobrze. Oczywiście, zobaczymy jak to będzie wyglądało w piątek, ale na ten moment nie wygląda to optymistycznie.Cykle mam 28dni+/-2 dni.
Robiłam USG w tym cyklu i jeszcze przed USG gin mi mówiła, że jak cykl miałabym 26dni to pęcherzyk może będzie, przy cyklu >=28dni raczej jeszcze nie będzie.
Na USG pęcherzyk 12mm i endo 6mm, więc niewiele grubsze od Ciebie.
Gin mi powiedziała, że poza monitoringiem USG najlepiej zrobić estradiol tuż przed spodziewanym owu i pownienin być >100, żeby potwierdzić prawidłowość owulacji. Jak długie masz cykle? Poza tym, że test LH mógł być trefny to pecherzyka na USG mogło jeszcze nie być w 8dc.
Niby nie wymaga się, żeby badać na czczo, ale ja zawsze tak badam.Badania tarczycy tsh i ft 3/4 robimy na czczo? I rano?