Kasienkaol
Fanka BB :)
u nas warzywa leżą totalnie, mój niemąż jest chlebo-czerwonomieso-żercą wodę zaczął teraz pić, bo przestał żłopać te redbulle, telefon nosi w saszetce na klatce, treningi 4x w miesiącu. Papierosy… now way… nie ma szans, alkohol okazyjnie. Cukier tylko w kawie. Ja zrobię przed 8.12( monitoring) badania tsh, ft3 ft4, antyTPO antyTG, aby już z wynikami pójść.Nie jest lipa, jest dobrze dla mnie to wyniki, które uspokajają, ale nie koniecznie skakałabym pod sufit - ale to moje zdanie i moje myślenie. Z jakiegoś powodu ta morfologia jest niższa. I tak wiem, że to statystyka, że to próbka itp
U nas wprowadziliśmy wiele produktów jak brokuł, orzechy, kiełki, sałata rzymska, borówki, likopen pod każdą możliwą postacią - ketchup, przeciery, passaty, pomidory w ilości dużej, czarnuszka, przyprawy o charakterze przeciwzapalnym np kurkuma, oregano. Wyrzuciliśmy czerwone mięso z diety. Jak się przypomni to olej z czarnuszki i lniany. Dużo wody. Eliminacja papierosów, alkoholu do minimum(okazyjnie bardzo). W dużej mierze eliminacja cukru.
Kąpieli na szczęście nie brał gorących, ale zrezygnował z sauny, nie włącza podgrzewania fotela teraz i stara się nie nosić telefonu w kieszeni
Codziennie bierze suplementy. W naszym przypadku to supramen + witamina D+ magnez + potas co 2/3 dni.
Sam się lepiej czuję i myślę, że to nadrzędny skutek tego. Badań nie powtarzaliśmy.
Dziękuję dziewczyny!