reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Awaryjny plan… Umówiłam na 13.12 wizytę w Katowickim bocianie. Może włącza jakąś stymulację jednego cyklu, a później próba ivf, ale jeśli jedyną propozycją będzie wykorzystanie komórki dawczyni, to na to, psychicznie, nie jestem gotowa. Więc awaryjnym planem jest zostawienie wszystkiego w cholerę i życie bez dzieci.
Hej głowa do góry! Może jednak wystarczy zmienić leki do stymulacji i organizm odpowiednio zareaguje? Mam nadzieję że w klinice dobrze Cię poprowadzą i zaproponują wyjście na które jesteś gotowa.

Mierzysz temperaturę?

A czy u Ciebie jajniki są w pełni widoczne i nie ma szans że np lekarz się niedopatrzył pęcherzyka albo płynu w zatoce douglasa? Chociaż jeśli miałoby być po owulce to Endo jest zdecydowanie za cienkie :( Ja miałam w tym stymulowanym cyklu taką sytuację że lekarz nie mógł dojrzeć żadnego pęcherzyka dominującego i spisał cykl na straty i nie dopuścił to IUI, a wg temperatury i proga wychodzi że jednak owulka była dokładnie wtedy kiedy byłam na usg :)

reklama
Do góry