Owca91
Moderator
to myślę, że jest sens - ale dla samego potwierdzenia owulacji, bez zamartwiania się, że wydaje się jakiś niski
A w którym dpo najlepiej zbadać proga by potwierdzić owulke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to myślę, że jest sens - ale dla samego potwierdzenia owulacji, bez zamartwiania się, że wydaje się jakiś niski
7dpoA w którym dpo najlepiej zbadać proga by potwierdzić owulke?
7dpoA w którym dpo najlepiej zbadać proga by potwierdzić owulke?
Najlepiej 5-10dc.USG piersi obojętnie w jakim dniu cyklu? Czy ma to znaczenie?
Jeśli chodzi tylko o potwierdzenie to dzień po, a jeśli chcesz zobaczyć maksymalna wartość to 7dpoA w którym dpo najlepiej zbadać proga by potwierdzić owulke?
Chyba nie ma, ja robiłam na początku ciąży i nikt nic nie mówiłUSG piersi obojętnie w jakim dniu cyklu? Czy ma to znaczenie?
Hej głowa do góry! Może jednak wystarczy zmienić leki do stymulacji i organizm odpowiednio zareaguje? Mam nadzieję że w klinice dobrze Cię poprowadzą i zaproponują wyjście na które jesteś gotowa.Awaryjny plan… Umówiłam na 13.12 wizytę w Katowickim bocianie. Może włącza jakąś stymulację jednego cyklu, a później próba ivf, ale jeśli jedyną propozycją będzie wykorzystanie komórki dawczyni, to na to, psychicznie, nie jestem gotowa. Więc awaryjnym planem jest zostawienie wszystkiego w cholerę i życie bez dzieci.
nie ma znaczenia, ale wygodniej przed owulacją - bo dużo kobiet z uwagi na progesteron po owulacji ma bardziej tkliwe piersi i już nawet USG może być nieprzyjemneUSG piersi obojętnie w jakim dniu cyklu? Czy ma to znaczenie?