reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Masz rację.

Tu po prostu już chyba takie emocje są związane z końcem miesiąca i każda z nas by chciała, że faktycznie u każdej ten cionsz był 😓😓
wiem, że to jest z dobrej woli i że to jest kibicowanie, że to wszystko ze szczerego sercaz tylko jak już ta wykibicowana rozbuchana nadzieja się skończy jebnięciem o beton, to wszyscy napiszemy, że nam przykro, a skutki tego jebnięcia będzie ponosić dziewczyna, której tym ślepym kibicowaniem rozbudzono nadzieję - o to mi chodzi :)

Nie raz już tak było - uczmy się na błędach, nie powtarzajmy ich :)

reklama
No właśnie na stronie mają napisane, że wynik w trzy godziny do odbioru, dlatego tam miał iść, żeby było jak najszybciej wiadomo, co i jak, bo ja nie mam cierpliwości. Jestem chyba najbardziej niecierpliwym człowiekiem na świecie.

On nie chodzi w ogóle do lekarzy. Twierdzi, że lekiem na wszystko jest chodzenie w krótkim rękawku, gdy jest pełno śniegu i morsowanie. Nie nosi kurtki, czapki, rękawiczek, szalika, nic. Nawet nie wie do jakiego lekarza rodzinnego jest zapisany.
Od kiedy mój luby zimą chodzi w kurtce a nie w polarze to choruje. I tobą go na kurtkę namówiłam 😔

Z własnej nieprzypnusoznej woli wczoraj jeździłam na łopacie 😁 cały rok człowiek na to czeka. Później przychodzi obrzydzenie...
Ja od soboty codziennie 😁 na ten moment kozacze bo Mężu był i miałam mniej roboty, ale dziś prawdopodobnie już nie wróci. Liczę że nie będzie padać 😉 ale dziś jest przyjemnie słoneczko i mróz przez co przyjemna była praca 🙂

Ostatnia edycja:
U nas wyniki badania nasienia (podstawowe) są tak maksymalnie do dwóch godzin zawsze.
Mój na początku się stresował, z pierwszego badania wrócił z plamą na koszulce. 🤣 A teraz już sobie żarciki stroi z tego, że za tydzień znów będzie walił do kubeczka. 😅
Pamiętam jak pisałaś o tej planie. Mój na pierwsze poszedł bo ciężkich bojach, nawet mi nie mówiąc. Na kolejne już sam z siebie się wybrał, sprawdzić czy jest poprawa.

FB_IMG_1701257194063.jpg

reklama
Do góry