reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja w tym cyklu już mam dość testów 😂😂😂 ale też mam poczucie takiego spokoju w głowie 🥰 i spokojnie skupiam się na innych rzeczach 🙂 też mam jeszcze trochę do okresu ale o dziwo im bliżej, tym więcej spokoju w głowie 🙂
Ostatnio byłam 2 razy na strechingu, od przyszłego tygodnia wracam na pole dance 🙂 myślę o sobie i lecimy z tematem!
Probowalam pole dance, jednak mam za ciężki tyłek! 😂

reklama
Kurcze no nie tak miało być. Może jednak coś ruszy i w piątek pozytywnie Cię zaskoczy - tego Ci życzę 🤞🏻❤️
A masz jakiś awaryjny plan?
Awaryjny plan… Umówiłam na 13.12 wizytę w Katowickim bocianie. Może włącza jakąś stymulację jednego cyklu, a później próba ivf, ale jeśli jedyną propozycją będzie wykorzystanie komórki dawczyni, to na to, psychicznie, nie jestem gotowa. Więc awaryjnym planem jest zostawienie wszystkiego w cholerę i życie bez dzieci.

Awaryjny plan… Umówiłam na 13.12 wizytę w Katowickim bocianie. Może włącza jakąś stymulację jednego cyklu, a później próba ivf, ale jeśli jedyną propozycją będzie wykorzystanie komórki dawczyni, to na to, psychicznie, nie jestem gotowa. Więc awaryjnym planem jest zostawienie wszystkiego w cholerę i życie bez dzieci.
Nie ma odpowiedniej reakcji na forum na to. Przytulam mocno i trzymam niezmiennie kciuki 🤞🤞🤞
Loading Hug GIF by MOODMAN

Przyszedł mój magiczny proszek😅 ale zobaczcie w jakim opakowaniu🤭
Siostra mi tłumaczyła, że dlatego czasami takie wielkie pudła przychodzą bo albo są.pakowane przez maszyny i mają jednakowy wymiar pudel dla wszystkich zamówień albo sklep/dostawca ma umowę na konkretny wymiar paczek i czasami nie opłaca mu się brać pakietu dodatkowo na mniejsze gabaryty.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a ja bym jednak prosiła o rozsądek, bo tu się coś trochę za ostro rozkręca 😅 według wykresu Królowa Kresek jest w 6dpo. Sama zauważa, że te nordtesty i mama to fałszywki. Facelle i pink to biel wizira, a serio potrafią pokazać betę rzędu 4. Takie nakręcanie się i doszukiwanie się cienia na siłę niczemu dobrego nie służy, a może zrobić krzywdę dziewczynie wstawiajacej testy. Black pisze, że wie, że tamte to fałszywki, że na tych jest biało - wiem, że chcecie dobrze, ale naprawdę doszukiwanie się czegoś na siłę w tej chwili może niepotrzebnie rozbudzic czyjąś nadzieję. Black jest świadoma swoich fałszywych kresek, ale w przyszłości może trafić na kogoś, kto uwierzy, a takie nakręcanie doprowadzi do jeszcze bolesniejszego upadku
Napiszę tak. POPIERAM tą wypowiedźod a do z. Pamiętajmy, że to tylko kawałek papierka w plastiku i na prawdę warto roznymi testami sprawdzać wynik. Poza tym napisałam, że są białe, a odczekałam 5 min nim to stwierdziłam, każdy pozniejszy cień może być poczasowym cieniem fabrycznym. A pink na 100% jest nadal biały. Poza tym od początku nordtesty sikałam, bo mi ta partia od przewidywanej przeze mnie owulacji wychodziła pozytywna, potem 3 dni był totalnie biały a wczoraj i dziś inaczej... więc fejkowe testy też się zdarzają.... emocje były wspaniałe, przez chwilę sama byłam przekonana, ze owulka byc moze wcześniej i bedzie dzis ten dzien. Ale wynik negatywny i ja nie odczulam tego zawodu do granic, bo tempka jest ladna i mam na niego jeszcze kilka dni.
Także wykreslmy nortesty z naszych zakupów na zawsze😁😁😁

Nie mogę znaleźć słów pocieszenia. Jedyne co mogę napisać, to to że będę miała Cię w myślach, trzymała kciuki żeby jednak plan awaryjny nie musiał być wydrążony. Śle wirtualnego przytulasa 👐🏻

Nawet plan awaryjny jest lepszy niż brak planu 💪🏻 warto próbować póki są siły 😌 a może w ostateczności z czasem otworzysz się na ewentualną komórkę dawczyni. Nigdy nie mówmy nigdy 🤞🏻

dużo siły, dużo dużo dużo siły Ci życzę kochana 😘 wydaje mi się, że czytałam pozytywne opinie o katowickim bocianie. A w razie czego to z niskim amh kojarzy mi się angelius i jakaś babka - jeśli byś chciała, to mogę poszukać.
Bardzo bym chciała, by Ci się udało

reklama
Do góry