reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny, jednak nie dam rady Was nadrobić 😅 ostatnie dni, to nawet nie miałam kiedy telefonu do ręki wziąć, imprezka urodzinowa itd,
a tu 200 stron do przeczytania 😱
Od wczoraj jestem na wyjeździe, testy ze sobą zabrałam, testowanie za 2 dni, ale nadziei zero.
Przesyłam trochę słonka!Zobacz załącznik 1589594
Ja nadrabiam 3 dzień i już widzę koniec. DOs będę na bieżąco bo mam zamiar czytać w podróży 😁

Dziewczyny, a ja bym jednak prosiła o rozsądek, bo tu się coś trochę za ostro rozkręca 😅 według wykresu Królowa Kresek jest w 6dpo. Sama zauważa, że te nordtesty i mama to fałszywki. Facelle i pink to biel wizira, a serio potrafią pokazać betę rzędu 4. Takie nakręcanie się i doszukiwanie się cienia na siłę niczemu dobrego nie służy, a może zrobić krzywdę dziewczynie wstawiajacej testy. Black pisze, że wie, że tamte to fałszywki, że na tych jest biało - wiem, że chcecie dobrze, ale naprawdę doszukiwanie się czegoś na siłę w tej chwili może niepotrzebnie rozbudzic czyjąś nadzieję. Black jest świadoma swoich fałszywych kresek, ale w przyszłości może trafić na kogoś, kto uwierzy, a takie nakręcanie doprowadzi do jeszcze bolesniejszego upadku

Dziewczyny, a ja bym jednak prosiła o rozsądek, bo tu się coś trochę za ostro rozkręca 😅 według wykresu Królowa Kresek jest w 6dpo. Sama zauważa, że te nordtesty i mama to fałszywki. Facelle i pink to biel wizira, a serio potrafią pokazać betę rzędu 4. Takie nakręcanie się i doszukiwanie się cienia na siłę niczemu dobrego nie służy, a może zrobić krzywdę dziewczynie wstawiajacej testy. Black pisze, że wie, że tamte to fałszywki, że na tych jest biało - wiem, że chcecie dobrze, ale naprawdę doszukiwanie się czegoś na siłę w tej chwili może niepotrzebnie rozbudzic czyjąś nadzieję. Black jest świadoma swoich fałszywych kresek, ale w przyszłości może trafić na kogoś, kto uwierzy, a takie nakręcanie doprowadzi do jeszcze bolesniejszego upadku
Masz rację.

Tu po prostu już chyba takie emocje są związane z końcem miesiąca i każda z nas by chciała, że faktycznie u każdej ten cionsz był 😓😓

reklama
Do góry