królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nie sądzęTo by był plot twist jakby się okazało ze te nordtesty jednak prawdę pokazywały trzymam za to kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie sądzęTo by był plot twist jakby się okazało ze te nordtesty jednak prawdę pokazywały trzymam za to kciuki
Hmm… Dowiedz sie, czy aby na pewno zrobil to badanie. Za kazdym razem prosze na maila i go dostaje jako zona. Plus wynik jest tego samego dnia, max nastepnego rano. Przeciez i tak kazdy w klinice bedzie mial dostep do tego wyniku a dostep do maila macie tylko Wy.Wkurzyłam się. Mój chłop mi właśnie napisał, że wynik badania nasienia będzie za tydzień, a miał być w 3 godziny.
Jeszcze do mnie teksty gada, że nie chciał wyniku na maila, bo on nie chce mieć takich rzeczy udostępnianych publicznie i mnie nie upoważnił do wglądu do wyniku, więc nie mogę zapytać kiedy będzie jego wynik, jak zaraz tam będę! Ja go upoważniam do wszystkich moich badań. Ja muszę rozkładać nogi przed starymi dziadami, pobierać co chwilę krew, robić operację, a on mi takie coś gada...... Przykro mi bardzo.
Badanie nasienia dla większości jest bardzo wstydliwe, możliwe że on chce pierwszy zobaczyć swoje wyniki i nie chce byś była to Ty.Wkurzyłam się. Mój chłop mi właśnie napisał, że wynik badania nasienia będzie za tydzień, a miał być w 3 godziny.
Jeszcze do mnie teksty gada, że nie chciał wyniku na maila, bo on nie chce mieć takich rzeczy udostępnianych publicznie i mnie nie upoważnił do wglądu do wyniku, więc nie mogę zapytać kiedy będzie jego wynik, jak zaraz tam będę! Ja go upoważniam do wszystkich moich badań. Ja muszę rozkładać nogi przed starymi dziadami, pobierać co chwilę krew, robić operację, a on mi takie coś gada...... Przykro mi bardzo.
Rzucił we mnie paragonem i się obraził…………………Hmm… Dowiedz sie, czy aby na pewno zrobil to badanie. Za kazdym razem prosze na maila i go dostaje jako zona. Plus wynik jest tego samego dnia, max nastepnego rano. Przeciez i tak kazdy w klinice bedzie mial dostep do tego wyniku a dostep do maila macie tylko Wy.
Teraz powiedział, że on chce na kartce i otworzyć to ze mną, żebym miała pewność że nie zobaczył ich beze mnie i twierdzi, że tam też stare dziadki oddają nasienie, więc moje rozkładanie nóg przed lekarzami to to samoBadanie nasienia dla większości jest bardzo wstydliwe, możliwe że on chce pierwszy zobaczyć swoje wyniki i nie chce byś była to Ty.
Pytanie jakie badanie, bo my na rozszerzony panel zawsze czekaliśmy tydzień do dwóchWkurzyłam się. Mój chłop mi właśnie napisał, że wynik badania nasienia będzie za tydzień, a miał być w 3 godziny.