reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Wkurzyłam się. Mój chłop mi właśnie napisał, że wynik badania nasienia będzie za tydzień, a miał być w 3 godziny.

Jeszcze do mnie teksty gada, że nie chciał wyniku na maila, bo on nie chce mieć takich rzeczy udostępnianych publicznie i mnie nie upoważnił do wglądu do wyniku, więc nie mogę zapytać kiedy będzie jego wynik, jak zaraz tam będę! Ja go upoważniam do wszystkich moich badań. Ja muszę rozkładać nogi przed starymi dziadami, pobierać co chwilę krew, robić operację, a on mi takie coś gada...... Przykro mi bardzo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wkurzyłam się. Mój chłop mi właśnie napisał, że wynik badania nasienia będzie za tydzień, a miał być w 3 godziny.

Jeszcze do mnie teksty gada, że nie chciał wyniku na maila, bo on nie chce mieć takich rzeczy udostępnianych publicznie i mnie nie upoważnił do wglądu do wyniku, więc nie mogę zapytać kiedy będzie jego wynik, jak zaraz tam będę! Ja go upoważniam do wszystkich moich badań. Ja muszę rozkładać nogi przed starymi dziadami, pobierać co chwilę krew, robić operację, a on mi takie coś gada...... Przykro mi bardzo.
Hmm… Dowiedz sie, czy aby na pewno zrobil to badanie. Za kazdym razem prosze na maila i go dostaje jako zona. Plus wynik jest tego samego dnia, max nastepnego rano. Przeciez i tak kazdy w klinice bedzie mial dostep do tego wyniku a dostep do maila macie tylko Wy.

Badanie nasienia dla większości jest bardzo wstydliwe, możliwe że on chce pierwszy zobaczyć swoje wyniki i nie chce byś była to Ty.

Hmm… Dowiedz sie, czy aby na pewno zrobil to badanie. Za kazdym razem prosze na maila i go dostaje jako zona. Plus wynik jest tego samego dnia, max nastepnego rano. Przeciez i tak kazdy w klinice bedzie mial dostep do tego wyniku a dostep do maila macie tylko Wy.
Rzucił we mnie paragonem i się obraził…………………

Komisja Zdrowia pozytywnie zopiniowala projekt in-vitro :)

Załączniki

• IMG_1539.jpeg
    IMG_1539.jpeg
    500,1 KB · Wyświetleń: 86
Badanie nasienia dla większości jest bardzo wstydliwe, możliwe że on chce pierwszy zobaczyć swoje wyniki i nie chce byś była to Ty.
Teraz powiedział, że on chce na kartce i otworzyć to ze mną, żebym miała pewność że nie zobaczył ich beze mnie😒 i twierdzi, że tam też stare dziadki oddają nasienie, więc moje rozkładanie nóg przed lekarzami to to samo😡

Dziewczyny, chwilę mnie tu nie było, bo po urlopie miałam mega intensywny czas zawodowo, ale udało mi się wszystko nadrobić! I ile się wydarzyło! :)
@Bolilol trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze szło i beta pięknie rosła!
@Kejcik super, że już zaraz odbierasz swojego Kejcika <3
@Kitsune beta rośnie dobrze, więc tak jak dziewczyny mówią - najlepiej zmienić lekarza, ten niepotrzebnie tak straszy. U mnie przy becie powyżej 10tys nie było jeszcze zarodka. Wierzę, że będzie dobrze <3

reklama

Pytanie jakie badanie, bo my na rozszerzony panel zawsze czekaliśmy tydzień do dwóch 🤷🏻‍♀️
A on by zrozumiał jakbyś go nie upoważniła ? Bo my jednak czasami myślimy jednotorowo..."ja Cię upoważniał, Ty mnie też musisz" . Mój mąż w ogóle nie oczekiwał, że go upoważnię do wglądu wyników, podobnie jak ja nie oczekiwałam od niego. Wyniki nasienia odebraliśmy razem i to on pierwszy wszystko obczajał, jak był gotowy to pokazał mi swoje wyniki i razem je omówiliśmy. Ja na hsg też poszłam sama, dostałam informację od lekarza i sama ją przekazałam 🤷🏻‍♀️ Wszystkie wyniki lubię najpierw zobaczyć sama o się z nimi "oswoić" 🙈 Rozumiem, że jest Ci przykro ale też nie potępiam Twojego partnera za potrzebę intymności

Do góry