reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny, jednak nie dam rady Was nadrobić 😅 ostatnie dni, to nawet nie miałam kiedy telefonu do ręki wziąć, imprezka urodzinowa itd,
a tu 200 stron do przeczytania 😱
Od wczoraj jestem na wyjeździe, testy ze sobą zabrałam, testowanie za 2 dni, ale nadziei zero.
Przesyłam trochę słonka!
IMG20231128105644.jpg

Dziewczyny, jednak nie dam rady Was nadrobić 😅 ostatnie dni, to nawet nie miałam kiedy telefonu do ręki wziąć, imprezka urodzinowa itd,
a tu 200 stron do przeczytania 😱
Od wczoraj jestem na wyjeździe, testy ze sobą zabrałam, testowanie za 2 dni, ale nadziei zero.
Przesyłam trochę słonka!Zobacz załącznik 1589594
Pieknie! Czy to Hiszpania? Jakoś tak mi się skojarzyło

Dziewczyny, wrzucam temat do dyskusji. Szlachetna Paczka, Bank Żywności SOS itp. Co o tym myślicie? Pomagacie w ten sposób? Ja generalnie wspieram przez cały rok fundację onkologiczną, oprócz tego raz na jakiś czas jakieś zrzutki na siepomaga. Chciałabym przed świętami pomóc komuś jeszcze, bo mnie na to stać i mam taką potrzebę serca.
Mam tylko dylemat z tym bankiem żywności np… w mojej rodzinnej wsi conajmniej kilka rodzin całe życie waliło w chuja😬 pracowali na czarno, mieli więcej hajsu niż uczciwie pracujący, a jednak się odpowiednio zakręcili i jeździli po te paczki żywnościowe… i ja mam teraz opory🫣 wiem, że ci prawdziwie potrzebujący rzadko wyciągają rękę po pomoc, a nie chce być frajerką i „sponsorować” cwaniactwa. Wiem też, że w szlachetnej paczce można pojechać do rodziny i ją poznać ale nie biorę pod uwagę takiej ewentualności w obecnych okolicznościach.
Jak z tego wybrnąć?😅
Ja nie rzucam żywności. Bo jest tak jak piszesz. Dostaja głównie Ci którzy tego nie potrzebują. A ci potrzebujący, po prostu po taka pomóc się nie zgłaszają.
Ale u nas działa list do świętego Mikołaja. W zakładach leczniczych, lecz-opiek można wybrać list dla kogo zrobi się paczkę. Są to głównie jakieś słodycze, kawa, coś do ubrania, kosmetyki.
Ma też być wigilia dla osób samotnych, można ich wesprzeć gotówką, jakimś daniem lub po prostu przyjść i z nimi posiedzieć.
I takie akcje to ja lubię.

Część ☺️ ja znów będę romansować z łopatą. Plusy tego zajęcia są takie, że po skończonej pracy wyglądam jak dziewczynka prze te moje rumiane policzki 😂 dzisiaj u nas mają być największe opady, już robi się ciekawie. Odśnieżane były drobi o 6, a stan z godziny 7:30 macie na zdjęciu. No i jak na złość dziś kurier ma przyjechać z sukienkami - pewnej będę musiała po nie zjechać 🤷🏻‍♀️
Dobrze że chociaż humor dopisuje 🙂
Dobrego dnia ☺️
Ale pięknie ❤️ ja kocham śnieg 😁

Fizjoterapia niemowląt 🙂 mąż od lipca prowadzi dojazdowo, ja będę otwierać gabinet stacjonarny 🙂 Przyszłościowo marzy mi się dołączyć do tego uroginekologie ale żeby to miało ręce i nogi znalazłam tylko jeden kurs trwający 1,5 roku i kończący się egzaminem (przed 40 zrobię 😂😁), bo nie wierzę w kursidła 3 dni 800zł i już podajesz się za fizjo uroginekologicznego 🤦🏻‍♀️ (znam takich).
Moja fizjo uro starała się i dziecko 7 lat. Po drodze miała poronienie. Będąc na kursach pchała się jako ochotnik na masaże i nagle zaszła. Teraz specjalizuje się w niepłodności. Żałuję, że tak późno do niej trafiłam bo oprócz tego, że jest dobrym specjalistą doskonale mnie rozumie i przechodzę też u niej terapię duchową jednocześnie. Oby więcej takich ❤️Ale ona na szkoleniach cały czas.

Siemka😄 krótki ale za to jaki treściwy😅 update ode mnie - we wtorek 5 grudnia zabieram swoją pierwszą śnieżynkę do domku 🥰 sam covid nie jest przeszkodą, o ile nie ma gorączki - dyskwalifikuje temperatura powyżej 37,5. Jak nie ma temperatury to można działać 😄
Super wiadomość. Trzymam kciuki ❤️✊✊

reklama
Zamierzam właśnie zamówić pinki i sprawdzić to. Teraz tez zrobilam znowu nordtest, bo to juz ostatni i mam ich dosc🫣 mam wrażenie, że dzień bez mojej oszukanej kreski, jest dniem straconym😄🤣😂
Ja w głębi serca wiem, że to tylko przekłamane wyniki.
Tak sobie teraz myślę, że dobrze, że wiesz, że u Ciebie taką przypadłość z kreskami. Bo jakbyś za każdym razem wierzyła, że to na pewno cionż to byś się psychicznie wykończyła 😃

Do góry